Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η επεκτασιμότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στη συνάντηση της Έ.Αχτσιόγλου με την ΕΣΕΕ

Eurokinissi

Ο διάλογος για σειρά κρίσιμων ζητημάτων της αγοράς εργασίας θα συνεχιστεί με συνάντηση της υπουργού Εργασίας με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος την ερχόμενη εβδομάδα.

Η επεκτασιμότητα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, που θα ισχύσει από τον Αύγουστο του 2018, η λειτουργία του θεσμού της Διαιτησίας και η αλλαγή της αρχιτεκτονικής του προστίμου για την αδήλωτη εργασία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου με τη Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), ολοκληρώνοντας τον κύκλο συναντήσεων με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους για σειρά κρίσιμων ζητημάτων της αγοράς εργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ο διάλογος θα συνεχιστεί με συνάντηση της υπουργού Εργασίας με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ) την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, θα ακολουθήσει, ενιαία συνάντηση της υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα προεδρεία των εθνικών κοινωνικών εταίρων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέτωπο στην Ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό

Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με τις ευθύνες της για το προσφυγικό. Ευθύνες στις οποίες δεν ανταποκρίθηκε, όχι λόγω του μεγέθους των προσφυγικών ροών ή των δυσκολιών στη διαχείρισή τους, αλλά...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο