Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο πίνακας κατάταξης ανέργων για 3.493 θέσεις σε Δήμους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο πίνακας κατάταξης ανέργων για 3.493 θέσεις σε Δήμους

Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος "Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων -Β'κύκλος" του ΟΑΕΔ. Επίσης αναρτήθηκαν ο Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στους Δήμους όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και μοριοδότηση είτε από το Μητρώο τους είτε μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα τής αντίστοιχης αίτησης τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ.

Όσοι έχουν επιλεγεί ως επιτυχόντες καλούνται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξη τους στους Επιβλέποντες Φορείς.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, αυτοί υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL