Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στη Λέσβο για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στη Λέσβο για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία

Τις νέες δυνατότητες που δίνει ο νόμος 4430/2016 για την ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και τα εργαλεία υποστήριξής της, θα παρουσιάσει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 9:30 π.μ., στο Επιμελητήριο Λέσβου.

«Για την κυβέρνηση, η ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας συνιστά μοχλό παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Πρόκειται για τη συνεργατική-συνεταιριστική επιχειρηματικότητα, που δεν αποσκοπεί μόνο στο κέρδος, αλλά στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών των μελών και των εργαζομένων των κοινωνικών επιχειρήσεων, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου.

Η αναπληρώτρια υπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε κοινωνικά συνεταιριστικά εγχειρήματα, που ήδη δραστηριοποιούνται στη Λέσβο και θα συμμετέχει σε συζητήσεις «στρογγυλών τραπεζιών», όπου θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός του υπουργείου για τη δημιουργία κέντρων υποστήριξης των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και τις προοπτικές δικτύωσής τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL