Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Ν. Ηλιόπουλος: Βεβαιώσαμε σειρά παραβάσεων στην εταιρεία Μουστάκας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Ηλιόπουλος: Βεβαιώσαμε σειρά παραβάσεων στην εταιρεία Μουστάκας

Μία σειρά παραβάσεων που σχετίζονταν με το ωράριο λειτουργίας βεβαίωσε στην εταιρεία Μουστάκας το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), όπως δηλώνει ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι «μετά από καταγγελίες σχετικά με μία ανακοίνωση της συγκεκριμένης επιχείρησης για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφερόνται οι εργαζόμενοι, διενεργήθηκε έλεγχος στο κατάστημα από την Επιθεώρηση Εργασίας. Αυτό το οποίο βεβαιώθηκε ήταν μία σειρά παραβάσεων που σχετίζονταν με το ωράριο λειτουργίας, δηλαδή εργαζόμενοι, οι οποίοι εργάζονταν εκτός ωραρίου».

Όπως αναφέρει, «στην επιχείρηση δόθηκε διορία πέντε ημερών, όπως προβλέπει κανονικά η διαδικασία, προκειμένου να δοθούν γραπτές εξηγήσεις. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και ο κανονισμός λειτουργίας της επιχείρησης, έτσι ώστε να διερευνηθεί, αν υπάρχει σε αυτόν οποιαδήποτε παρατυπία, η οποία θα πρέπει να διορθωθεί». Μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας- διευκρινίζει ο κ. Ηλιοπούλος -θα επιβληθούν τα πρόστιμα.

«Σε κάθε περίπτωση όπου υπάρχουν καταγγελίες, η Επιθεώρηση Εργασίας θα προχωράει σε ελέγχους και, όταν βεβαιώνεται η παράβαση, θα επιβάλλεται και το πρόστιμο», διαβεβαιώνει ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL