Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Ένταση με ξενοδοχοϋπαλλήλους στο υπ. Εργασίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένταση με ξενοδοχοϋπαλλήλους στο υπ. Εργασίας

Ένταση που κατέληξε σε μικροεπεισόδια επικράτησε χθες έξω από το υπουργείο Εργασίας όταν οι διαμαρτυρόμενοι ξενοδοχοϋπάλληλοι επιχείρησαν να σηκώσουν τα κατεβασμένα ρολά, με αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ.

Οι συγκεντρωμένοι υπάλληλοι διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στο εφάπαξ που υπολογίζονται στο 20%, αλλά και για την καταβολή του μετά τη χορήγηση της σύνταξης, όπως προβλέπει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Χλευαστική ανακοίνωση για την κυβέρνηση εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού Ι. Φωτήλας: «Οι άνθρωποι που βρέθηκαν σήμερα στο υπουργείο Εργασίας του 'κομμουνιστή' κ. Κατρούγκαλου για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα τα οποία φέρνει έκαναν ένα 'μοιραίο' λάθος: πήγαν εκεί άοπλοι, χωρίς κουκούλες και με ειρηνικές προθέσεις. Ε, αυτοί δεν προστατεύονται. Αν δεν είσαι σύντροφος του κ. Κυρίτση, αν δεν ανήκεις στις συλλογικότητες του κ. Τόσκα, αν τέλος πάντων δεν κυκλοφορείς με κουκούλες, ρόπαλα και μολότοφ, δεν προστατεύεσαι πλέον σε αυτή τη χώρα».

"Ζούμε στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου τα ΜΑΤ αδιαφορούν για τους μπαχαλάκηδες και χτυπούν εργαζόμενους και συνταξιούχους", τόνισε σε ανάλογο μήκος κύματος η Εύη Χριστοφιλοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL