Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Αναστέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναστέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ, μετά την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου να συντονίσουν τον αγώνα τους εν όψει της ιδιωτικοποίησης της "μικρής ΔΕΗ" και του 17% του ομίλου.

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δυστυχώς οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και σε αυτή την περίπτωση ακολούθησαν την κομματική πειθαρχία, αδιαφορώντας για την εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας. Θεωρούν σημαντική τη συμμετοχή των εργαζομένων στον αγώνα, καθώς κατάφεραν να μην ολοκληρωθεί χθες η ψήφιση του νομοσχεδίου και να αποσυρθεί η τροπολογία με την οποία ήθελαν να απαλείψουν την ασφαλιστική σχέση εργαζομένων-ομίλου ΔΕΗ.

Όπως τονίζουν, τα πρωτοβάθμια σωματεία συντονισμένα θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες προκειμένου να χαράξουν κοινή στρατηγική για την αποτροπή της ψήφισης του νομοσχεδίου και προς το παρόν αναστέλλουν τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες και τα απεργιακά μέτρα και βρίσκονται σε ετοιμότητα συνεχίζοντας τον αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL