Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΙΚΑ: Να αποδώσει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους ό,τι έχει παρακρατηθεί παράνομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΙΚΑ: Να αποδώσει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους ό,τι έχει παρακρατηθεί παράνομα

Με πορεία προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και το υπουργείο Εργασίας ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, την ώρα που διενεργείται η δίκη που θα κρίνει το μέλλον των αναδρομικών.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε: «Σήμερα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συγκέντρωση. Απαιτούμε και διεκδικούμε από την κυβέρνηση να δώσει ό,τι μας έχει παρακρατήσει παράνομα. Διεκδικούμε, επίσης, όλα τα αιτήματά μας, τα δουλέψαμε σε όλη μας τη ζωή. Η κυβέρνηση πρέπει, χωρίς δίκες και δικαστήρια, να αποδώσει τώρα στους συνταξιούχους ό,τι τους έχει παρακρατηθεί παράνομα».

Ο κ. Κουμπούρης ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, καθώς έρχεται καινούργιο ασφαλιστικό. «Ό,τι αντιασφαλιστικό έχει ψηφιστεί έως σήμερα, ισχύει και φέρνουν και νέα μέτρα», σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΙΚΑ.

Παράλληλα, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων έχει απευθύνει κάλεσμα στους συνταξιούχους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΣτΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL