Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Τσακαλώτος "προκαλεί" τους συνδικαλιστές Ν.Δ. - ΚΙΝ.ΑΛΛ...

Eurokinissi

Χυδαία ανακοίνωση κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών από τους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ που είχαν καταψηφίσει την απεργία της Τρίτης!

Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΔΥΣΥΠ, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τα οποία καταψήφισαν (!) την απεργία της περασμένης Τρίτης (χάνοντας όμως την ψηφοφορία στην Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ), προχώρησαν χθες σε μια πρωτοφανή ενέργεια. Συγκεκριμένα, με ένα (τουλάχιστον ακατανόητο) δελτίο Τύπου επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό Οικονομικών και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκ. Τσακαλώτο για την παρουσία του (!) στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δηλαδή οι συνδικαλιστές που επιχείρησαν (με πραξικοπηματικό τρόπο) να μην προχωρήσει η απεργία κατά του πολυνομοσχεδίου επιτέθηκαν στον Τσακαλώτο γιατί συμπαραστάθηκε στα αιτήματα τόσων των ίδιων όσο και των συναδέλφων τους στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπλέον, πριν προλάβει καλά-καλά να δημοσιευτεί το δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ (με τίτλο "πρόκληση Τσακαλώτου"), έσπευσε να σχολιάσει η «Ομάδα Αλήθειας», η επικοινωνιακή «ομάδα κρούσης» της Ν.Δ.!

"Ουδεμία έκπληξη" ήταν το σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ Γ. Πετρόπουλου. "ΔΑΚΕ και ΔΥΣΥΠ μεταβάλλουν την ΑΔΕΔ σε όργανο εξυπηρέτησης του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. Η πρωτοφανούς χυδαιότητας ανακοίνωση κατά του πρώην υπ. Οικονομικών προσβάλλει την ιστορία και τους αγώνες της ΑΔΕΔΥ και έρχεται σε αντίθεση με τη βούληση και τις επιδιώξεις των εργαζομένων στο Δημόσιο. Δημιουργείται εκ των πραγμάτων έλλειμμα νομιμοποίησης του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ, κάτι που μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτό".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις