Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σήμερα στην ΑΥΓΗ: Ποιες συντάξεις ομολογεί ο Μητσοτάκης ότι μειώνονται άμεσα με το σχέδιο της Ν.Δ.

Τι προκύπτει για τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους από τις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ., στελεχών και υποψήφιων βουλευτών της.

Η «Αυγή» παρουσιάζει σήμερα τις άμεσες μειώσεις συντάξεων που προκύπτουν με βάση τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και βέβαια ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος η 13η σύνταξη

1. Ο Κυρ. Μητσοτάκης, απαντώντας στις ερωτήσεις δέκα δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για τη 13η σύνταξη, τόνισε προχθές ότι «θα δίνουμε ένα σταθερό βοήθημα σε ετήσια βάση, το οποίο θα δοθεί στο τέλος του επόμενου έτους, εφόσον οι δημοσιονομικές συνθήκες μας το επιτρέπουν».

Σε διευκρινιστική ερώτηση πρόσθεσε ότι «αυτόν τον στόχο θα τον πετύχουμε εφόσον πετύχουμε τον στόχο του 4%» και τόνισε ότι «δεν μπορεί να δεσμευτεί κανείς για έναν αναπτυξιακό στόχο.....

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ την έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση της ΑΥΓΗΣ 


 

Διαβάστε και ηλεκτρονικά την ΑΥΓΗ στο pc,
στο tablet, ή στο κινητό σου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις