Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακοίνωση του ΣΕΒΑ για τα πανεπιστημιακά συγγράμματα

"Γενικώς, ο ΣΕΒΑ κατά παράδοση δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή διαχείριση του μεγάλου ζητήματος των συγγραμμάτων, και υπενθυμίζει πως ο σύλλογος που δημιούργησε για δυό μέρες τον θόρυβο κακώς μονοπωλεί το σχετικό ζήτημα"

Αποστάσεις παίρνει ο  Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών από το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διάθεση των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων αν και διαμαρτύρεται για την  καθυστέρηση των εκκαθα­ρίσεων του προηγουμένου έτους.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΕΒΑ αναφέρει:

“Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών εκπροσωπεί κυρίως εκδότες που απευθύνονται,  επενδύοντας δικά τους κεφάλαια, στο αναγνω­στικό κοινό της χώρας. Συχνά, μερικοί τίτλοι αυτής της παραγωγής υιοθετούνται ως συγγράμματα.

Ο Σύλλογος έχει υποστηρίξει από την σύλληψή του το σύστημα διανομής συγγραμμάτων «Εύδοξος» παρά τη σφοδρή αντί­δραση άλλων φορέων. Σήμερα είναι υποχρεωμένος να καυτηριάσει την υπέρμετρη καθυστέρηση των εκκαθα­ρίσεων του προηγουμένου έτους, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποδειχθεί πως η έγκαιρη πληρωμή των εκδοτών ήταν εύκολο να επιτευχθεί.

Γενικώς, ο ΣΕΒΑ κατά παράδοση δεν υποκύπτει στην επικοινωνιακή διαχείριση του μεγάλου ζητήματος των συγγραμμάτων, και υπενθυμίζει πως ο σύλλογος που δημιούργησε για δυό μέρες τον θόρυβο κακώς μονοπωλεί το σχετικό ζήτημα.

Ήδη το ζήτημα θεωρείται λήξαν”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το αβέβαιο παγκόσμιο μέλλον και οι δυνάμεις του καλού

Οι δυνάμεις του καλού υπάρχουν παντού, πρέπει όμως να ανασυγκροτηθούν πολιτικά και προγραμματικά. Και η Αριστερά, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, πρέπει να μελετήσει τις ιστορικές απαιτήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί