Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Ηθοποιοί και συγγραφείς με τη "Σχεδία" στο χέρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηθοποιοί και συγγραφείς με τη "Σχεδία" στο χέρι

Στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, δημοφιλείς καλλιτέχνες, αγαπημένοι συγγραφείς, τηλεοπτικοί παρουσιαστές και σημαντικοί συμπολίτες μας που διακρίνονται για το έργο τους θα βρεθούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε πλατείες, δρόμους, λαϊκές αγορές και σταθμούς του μετρό για να διαλαλήσουν και να πουλήσουν το περιοδικό δρόμου “Σχεδία”.

Θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν «παρών» σε έναν μεγάλο κοινωνικό αγώνα κάνοντας ακόμη πιο γνωστή την προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της «Σχεδίας» να υποστηρίξουν τους εαυτούς τους για μία ζωή με αξιοπρέπεια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου.

Το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο με το γνωστό λογότυπο θα φορέσουν οι συγγραφείς Αύγουστος Κορτώ (στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου) και Βασίλης Αλεξάκης (πλατεία Κολωνακίου), η τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη (πλατεία Καπνικαρέας), οι ηθοποιοί Γιούλικα Σκαφιδά (Μετρό Ακρόπολης), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Θεοδώρα Τζήμου (Βουκουρεστίου), Γιάννης Στάνκογλου (Ερμού) και Χρήστος Λούλης (πλατεία Μοναστηρακίου), οι σεφ Ηλίας Μαμαλάκης (Σύνταγμα) και Βασίλης Καλλίδης (Βαρβάκειος Αγορά) και ο καλλιτέχνης Γιώργος Μαυρίδης (πλατεία Αγίας Ειρήνης).

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στα πόστα τους ο Γιάννης Σερβετάς από τους Ράδιο Αρβύλα (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα (πλατεία Αγίας Σοφίας), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και διάσημος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ) και οι δημοσιογράφοι Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισική και Αριστοτέλους), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Ευθύμιος Σαββάκης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού) και Στέφανος Τσιτσόπουλος (Τσιμισκή και Κομνηνών).

Διαδικτυακό “παρών” θα δώσει ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL