Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην Αθήνα ο Ίγκι Ποπ

Ένας ζωντανός θρύλος της ροκ, ο Ίγκι Ποπ, έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα για να εμφανιστεί σε συναυλία του Release Athens το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Ο "Νονός του punk", όπως τον έχουν...

Ένας ζωντανός θρύλος της ροκ, ο Ίγκι Ποπ, έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα για να εμφανιστεί σε συναυλία του Release Athens το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Ο "Νονός του punk", όπως τον έχουν μεταξύ άλλων αποκαλέσει, θα παρουσιάσει σε μια επιβλητική παράσταση όλα τα κλασικά του τραγούδια που ξεσηκώνουν πάντα το φανατικό του κοινό.

Αστείρευτη πηγή ενέργειας όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, ο Ίγκι Ποπ συνεχίζει να γοητεύει και να προκαλεί θαυμασμό. Είναι πολλές οι ροκ και οι πανκ μπάντες και οι καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί και “δανειστεί”, συνειδητά ή ασυνείδητα, στοιχεία από τον σπουδαίο μουσικό και περφόρμερ. Η επιδραστικότητά του συνεχίζει έως και σήμερα να προσπερνά κάθε μόδα και ρεύμα, αγγίζοντας κάθε γενιά εδώ και δεκαετίες. Με την παρουσία του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει καταφέρει μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του να δημιουργεί μοναδικά θεάματα που φέρουν την προσωπική σφραγίδα μιας ιδιωματικής γλώσσας που δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο