Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιατί η μουσική είναι δύναμη ζωής!

Panx Romana

Διαχρονικά η αληθινή μουσική ξεκινά από την ψυχή και την καρδιά. Η εναλλακτική μουσική σκηνή της Αθήνας, κυρίως rock και hip - hop ονόματα και όχι μόνον, άκουσε ό,τι της υπαγόρευε η ψυχή και η καρδιά...

Διαχρονικά η αληθινή μουσική ξεκινά από την ψυχή και την καρδιά. Η εναλλακτική μουσική σκηνή της Αθήνας, κυρίως rock και hip - hop ονόματα και όχι μόνον, άκουσε ό,τι της υπαγόρευε η ψυχή και η καρδιά της, έβαλε το μυαλό της να λειτουργήσει ορθά και αντέδρασε με υποδειγματική για τις συνθήκες ταχύτητα στην τραγωδία που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στην ανατολική ακτή της Αττικής.

Με πρωτοβουλία και συντονισμό των υπευθύνων του ιστορικού «An Club», του παλαιότερου χώρου ζωντανών εμφανίσεων στην πρωτεύουσα, διοργανώνεται συναυλία για την αρωγή και υποστήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας. Έτσι αύριο, Τετάρτη 1 Αυγούστου, στον εμβληματικό και τόσο φορτισμένο πολλαπλά χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, θα δώσουν το παρών στη σκηνή αλλά και ως ενεργά μέλη της κοινωνίας οι Last Drive, Nightstalker, Panx Romana, Fundracar, Ψυχόδραμα 07, Anser, JKone, DJ Wheel M, ο Οδυσσέας, μέλος των διαλυθέντων Razastarr, ενός εκ των καλύτερων σχημάτων της πρώτης γενεάς του εγχωρίου hip - hop και άλλοι που προστίθενται συνέχεια.

Η συναυλία αρχίζει στις 7 μ.μ. και η προαιρετική συνεισφορά είναι 5 ευρώ, ποσό που ως τιμή εισόδου είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά χαμηλό. Με την επίβλεψη δικηγόρου που θα διασφαλίσει την απόλυτη διαφάνεια της διαδικασίας και χωρίς καμία κρατική ανάμειξη (η οποία θα ήταν περιττή, αν δεν προκαλούσε και άνευ λόγου χρονοτριβές), όλα ανεξαιρέτως τα έσοδα θα δοθούν στα θύματα της δολοφονικής πυρκαγιάς. Γιατί η μουσική πριν από όλα είναι δύναμη ζωής και όταν η ζωή, σε κάθε έκφανσή της και από πάσης πλευράς, πλήττεται θανάσιμα δεν μπορεί παρά να σπεύσει να τη βοηθήσει να σηκωθεί ξανά όρθια και να συνεχίσει. Και σε τέτοια περίπτωση το κάνει με τον μόνο τρόπο που ξέρει και μπορεί η αληθινή κινηματική φιλοσοφία, από τη βάση και απευθείας και δίχως να χρειάζεται κανέναν περισσότερο ή λιγότερο «επίσημο», οργανωμένο και μη, φορέα. Rock for life, κυριολεκτικά!

ΘΑΝΟΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ

 

ΛΕΖΑΝΤΑ

Οι Last Drive και οι Panx Romana θα δώσουν το παρών στη σκηνή που θα στηθεί αύριο στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο