Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Καλούμε τον εισαγγελέα Παναγόπουλο να προχωρήσει την υπόθεση της ΑΕΠΙ"

Eurokinissi

Έκκληση προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γ. Παναγόπουλο "να προχωρήσει την υπόθεση της ΑΕΠΙ" απευθύνουν οι δημιουργοί του σωματείου "ΑΣΜΑ 450+ πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων"

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Σήμερα 1 Νοεμβρίου 2017 ο Δ. Ξανθόπουλος οδηγήθηκε μεν με χειροπέδες στην εισαγγελία μετά από καταγγελία της επιτρόπου, έφυγε όμως χωρίς χειροπέδες λίγες ώρες μετά, ζητώντας τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί. 

Με αφορμή τη σύλληψη του Δημήτρη Ξανθόπουλου, μετόχου της ΑΕΠΙ, οι δημιουργοί του σωματείου ΑΣΜΑ καλούν τον εισαγγελέα που έχει στα χέρια του όλη τη δικογραφία , να προχωρήσει την υπόθεση. Η ολιγωρία από την πλευρά της δικαιοσύνης , εγκλωβίζει ακόμα περισσότερο τους δικαιούχους οι οποίοι ενώ δεν έχουμε εξοφληθεί για το τελευταίο εξάμηνο, βλέπουμε τον μέτοχο να κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων που έχουν εισπραχθεί για λογαριασμό μας, με σκοπό να καλύψει ανάγκες άλλης δικής του εταιρείας, χωρίς την έγκριση της επιτρόπου και τη συμφωνία του Εποπτικού . Ο εισαγγελέας ας σεβαστεί την κούραση μας και το κοινό αίσθημα που προκαλείται με την καθυστέρηση στην απόδοση δικαιοσύνης καθώς η οικογένεια Ξανθοπούλου παραμένει ανεξέλεγκτη μήνες μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διπλή μάχη

Τη Δευτέρα ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον Αλέξη Τσίπρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας αγώνας που δίνεται...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο