Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Ο Τομ Οντέλ σε μυστική συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας για τη στήριξη των προσφύγων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Τομ Οντέλ σε μυστική συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας για τη στήριξη των προσφύγων

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η παγκόσμια μουσική κοινότητα θα ενωθεί όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Η Διεθνής Αμνηστία και η Sofar Sounds εγκαινιάζουν μία παγκόσμια σειρά μυστικών συναυλιών, «Give a Home», σε 60 χώρες και 300 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Πάνω από 1.000 καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαδώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.sofarsounds.com/giveahome, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, κάντε μία δωρεά και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίστε μία διπλή πρόσκληση.

Πολιτική της Sofar Sounds είναι να μην αποκαλύπτει το χώρο διεξαγωγής των συναυλιών αλλά και τους καλλιτέχνες, εξάπτοντας έτσι την αγωνία των απανταχού μουσικόφιλων. Δροσερές ταράτσες και κρυφές αυλές αποτελούν τις συνήθεις επιλογές των διοργανωτών που εντυπωσιάζουν με τις αναπάντεχες, εναλλακτικές και φρέσκες επιλογές τους.

Εξαίρεση αποτελεί η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα όπου ο βραβευμένος και παγκοσμίου φήμης Tom Odell θα είναι ο κεντρικός καλλιτέχνης.

Τα έσοδα από τις δωρεές θα διατεθούν για τη στήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας της Διεθνούς Αμνηστίας #IWelcome που αφορά την έρευνα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων αλλά και την άσκηση θεσμικής πίεσης για την ανεύρεση μιας βιώσιμης λύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL