Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντίθετη η οικογένεια σε συναυλία για τον Λ. Κηλαηδόνη

“Ο Ανδρέας Τσεκούρας, στενός συνεργάτης του Λουκιανού επί πολλά χρόνια, την ημέρα που αποχαιρετούσαμε τον Λουκιανό μάς ενημέρωσε ότι θα αφιερωθεί στον Λουκιανό μία βραδιά του 'Vinyl Is Back'...

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη αντιτίθεται στη συναυλία αφιερωμένη στον αγαπητό τραγουδοποιό που είναι προγραμματισμένη από το Vinyl Is Back την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Αυτοκινήτου με ελεύθερη είσοδο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Ανδρέας Τσεκούρας, στενός συνεργάτης του Λουκιανού επί πολλά χρόνια, την ημέρα που αποχαιρετούσαμε τον Λουκιανό μάς ενημέρωσε ότι θα αφιερωθεί στον Λουκιανό μία βραδιά του 'Vinyl Is Back'.

Παρόλο που θεωρήσαμε πολύ άκαιρη και βεβιασμένη αυτή την κίνηση, είπαμε ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε κανέναν να τιμά τον Λουκιανό, αλλά ότι εμείς δεν πρόκειται να έχουμε καμία ανάμειξη.

Βλέπουμε, όμως, με έκπληξη ότι η απλή βραδιά που μας είπαν ότι θα γίνει μετατρέπεται σχεδόν σε φεστιβάλ αφιερωμένο στον Λουκιανό. Θεωρούμε ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση. Για εμάς, την οικογένειά του, είναι αδύνατον να ακούσουμε ακόμα έστω και ένα τραγούδι του.

Δηλώνουμε λοιπόν και στο κοινό, και στους παλιούς συνεργάτες του ότι αν θελήσουμε να τιμήσουμε τον Λουκιανό, θα το κάνουμε εμείς όταν αισθανθούμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ανάμνησή του. Μέχρι τότε παρακαλούμε τους παλιούς του συνεργάτες να επικοινωνούν μαζί μας για οποιαδήποτε πρόταση τους γίνεται σχετικά με τον Λουκιανό.

Δεν έχουμε ορίσει κανέναν διαχειριστή της δουλειάς του και καμία άλλη εκδήλωση, εκτός από αυτές που θα διοργανώσουμε εμείς, δεν μας εκπροσωπεί.

Παρακαλούμε σεβαστείτε το πένθος μας και αφήστε μας για λίγο καιρό ήσυχους”.

Δείτε όλα τα σχόλια