Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Τραγούδησαν ενάντια στον Τραμπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τραγούδησαν ενάντια στον Τραμπ

"Όχι Τραμπ! Όχι Κου Κλουξ Κλαν! Όχι φασισμός στις ΗΠΑ" τραγούδησαν οι Green Day κατά την ετήσια τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, ερμηνεύοντας το κομμάτι τους "Bang Bang" που καταγγέλλει τη βία των όπλων παραφράζοντας μερικούς από τους στίχους. Το συγκρότημα αποδοκίμασε επανειλημμένα τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Βραβεία παρέλαβαν ο Καναδός ράπερ Drake, που κέρδισε τα πρώτα του American Music Awards, η Aριάνα Γκράντε αναδείχθηκε καλλιτέχνιδα της χρονιάς, ενώ η 24χρονη ποπ τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ ενθουσίασε το κοινό κερδίζοντας το βραβείο της καλύτερης ποπ - ροκ γυναίκας δημιουργού.

Το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη κέρδισε ο Zayn Malik, που επικράτησε του 18χρονου Καναδού Σον Μέντες.

Ο Στινγκ, του οποίου έπειτα από δέκα χρόνια κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το "57th and 9th", το πρώτο του ποπ-ροκ άλμπουμ, ερμήνευσε μια σύνθεση των επιτυχιών του και έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συμβολή του στη μουσική βιομηχανία.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ που τιμήθηκε με τα βραβεία του καλύτερου ποπ/ροκ άνδρα καλλιτέχνη, καλύτερου άλμπουμ, τραγουδιού και βίντεο, ερμήνευσε το "Never Give up", που μεταδόθηκε μέσω δορυφορικής σύνδεσης από συναυλία του καλλιτέχνη στην Ιταλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL