Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα (και τις δύο επόμενες Παρασκευές, 4 και 11 Νοεμβρίου) ο βιρτουόζος κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος με άλλους πέντε σολίστ -δύο βιολιά, βιολοντσέλο, μπουζούκι και κοντραμπάσο- που συναποτελούν το Ακούστικ Σετ του στο Upstage τού «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Σήμερα επίσης η Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» (Ζωοδόχου Πηγής, είσοδος από Κιάφας 13).

Σήμερα και αύριο όμως -και την επόμενη Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Νοεμβρίου- και ο Κώστας Μακεδόνας στο «Kremlino» (Καραΐσκου 119, Πειραιάς).

Αύριο, Σάββατο 29 Οκτωβρίου (και το Σάββατο 5 και την Παρασκευή 11Νοεμβρίου) η Έλλη Πασπαλά και η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο «Gazarte».

Αύριο επίσης (και το επόμενο Σάββατο, 5 Νοεμβρίου) ο Γιάννης Κούτρας στο «Σφίγγα».

Αύριο ακόμα η Κατερίνα Κουρεντζή με τη συνοδεία του Latin Jazz Qyintet (πιάνο, σαξόφωνο, κοντραμπάσο, ντραμς και κρουστά) στο Κελάρι του «Athenaeum» στο Θησείο.

Αύριο όμως και οι 2002GR στο ιστορικό «Κύτταρο».

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο κιθαρίστας Γιώργος Κρομμύδας και ο πιανίστας Νικόλας Αναδολής στο Κελάρι του «Athenaeum».

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου (και όλες τις Δευτέρες και Τρίτες στη συνέχεια) η μουσικοθεατρική παράσταση «Γυναίκες» που έγραψε η Αναστασία Μουτσάτσου και σκηνοθέτησε η Ελένη Γκασούκα με την ίδια την Α. Μουτσάτσου και τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την συμμετοχή της Μυρτώς Αλικάκη στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου δύο δεξιοτέχνες παραδοσιακοί μουσικοί, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, μαζί με τον θαυμάσιο jazz σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα, θα δώσουν τις δικές τους εκδοχές για κορυφαία έργα της κλασική μουσικής των Μπαχ, Μότσαρτ, Σατί και Σοστακόβιτς στους πρώτους για την εφετινή σεζόν “Μετασχηματισμούς” του Ελληνικού Σχεδίου στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Την Τετάρτη επίσης (και τις επόμενες τρεις, 9, 16, και 23 Νοεμβρίου) οι Μάκης Σεβίλογλου, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και Ασπασία Στρατηγού σε τραγούδια των Ακη Πάνου και Απόστολου Καλδάρα στο «Ρυθμός Stage» της Ηλιούπολης.

Την Πέμπτη 3 (και επίσης την Πέμπτη 24) Νοεμβρίου ο ιδιοσυγκρασιακός τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός στο ΚΕΤ (Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη).

Την Πέμπτη επίσης οι Broken Fingers (κιθάρα, κοντραμπάσο και ντραμς) στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

Από την Παρασκευή 4 μέχρι και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου το πολύ κεφάτο βρετανικό εξαμελές (δύο τραγουδίστριες συν κιθάρα, keyboards, μπάσο και ντραμς) γκρουπ Electric Swing Circus στο «Half Note Jazz Club».

Την Παρασκευή επίσης η Αμερικανίδα πειραματική μουσικός (σαξοφωνίστρια, ερμηνεύτρια και χειρίστρια των ηλεκτρονικών στις κατά κανόνα σόλο και με πολλά αυτοσχεδιαστικά στοιχεία εμφανίσεις της) Matana Roberts στη μικρή σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Από την Παρασκευή όμως -και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη συνέχεια- ξεκινάει και το πρόγραμμα του Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος, μαζί με τον Νίκο Ζιώγαλα και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, θα βρίσκεται και εφέτος στο «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL