Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Επί σκηνής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επί σκηνής

Σήμερα το πάρτι του ραδιοσταθμού Εν Λευκώ με ζωντανές εμφανίσεις των Sillyboy και Σtella και Dj sets του ΝΤΕΙΒΙΝΤ και του σπουδαίου Γάλλου δημιουργού της electronica Etienne De Crécy που θα κλείσει τη βραδιά στο «Gagarin 205».

Σήμερα επίσης επαναλαμβάνεται η συναυλία του Σταύρου Λάντισα με το σεξτέτο του στην αυλή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Θουκυδίδου 19) και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα όμως ξεκινάει και το πρόγραμμα των Δήμητρας Γαλάνη, Ελένης Τσαλιγοπούλου και Γιώτας Νέγκα στη Θεσσαλονίκη, Θα εμφανίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Stage» και για δέκα μόνο παραστάσεις.

Αύριο, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η δεύτερη συναυλία (μετά το ταχύτατο sold out της πρώτης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη) του Sivert Hoyem με τη συνοδεία -εκτός φυσικά της μόνιμης μπάντας του- συμφωνικής ορχήστρας στο Ηρώδειο.

Αύριο επίσης, και στο πλαίσιο των Φθινοπωρινών Γιορτών Στην Πόλη του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο Σωκράτης Μάλαμας στην Πλατεία Ασυρμάτου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο. Αντί εισιτηρίου όσοι/ες την παρακολουθήσουν παρακαλούνται να φέρουν φάρμακα, πάνες και βρεφικά γάλατα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου -και όλες τις υπόλοιπες του μήνα- η Marianna Seas (Μαριάννα Γερασιμίδου) και ο Αποστόλης TRV (Αποστόλης Τροβαδούρος) στο «Zoo» (Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι).

Τη Δευτέρα επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μια συναυλία για τα εκατόν είκοσι πέντε χρόνια του Δημοτικού Γηροκομείου Πειραιώς και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου οι Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators δίνουν την πιο ακουστική εκδοχή του garage rock και της ψυχεδέλειάς τους στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

Τέλος, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και για τις επόμενες τέσσερις (μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου) ο Δημήτρης Υφαντής και ο Θοδωρής Κοτονιάς με τη συνοδεία των Hartura Band (!) στο «Ρυθμός Stage» της Ηλιούπολης που εγκαινιάζει μαζί τους τη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL