Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.4°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.0°C21.0°C
2 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
21 °C
19.8°C22.7°C
2 BF 79%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.4°C20.7°C
0 BF 72%
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ "ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ" ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ / Ελένη Τσαλιγοπούλου: "Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ "ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ" ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ / Ελένη Τσαλιγοπούλου: "Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ"

Για "παραμόρφωση και στρέβλωση του νοήματος", καθώς και "αποσπασματική χρήση" όσων είπε κατηγορεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου τον ειδησεογραφικό ιστότοπο aixmi.gr, σύμφωνα με δημοσίευμα του οποίου, η δημοφιλής ερμηνεύτρια φέρεται να έχει δηλώσει την 1/2 ότι "πολύς κόσμος ... έχει θυμώσει επειδή έχασε τα προνόμια που είχε. Και για να εκφράσει την οργή του ψηφίζει στα τυφλά ... Από την άλλη, και να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιος ξέρει τι θα γίνει; Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα", ενώ αμέσως μετά ακολουθεί μία ερώτηση για την κίνηση των "58", στην οποία η Ελ. Τσαλιγοπούλου απαντά: "Λέμε ναι σε οτιδήποτε βοηθήσει την Αριστερά να ανασυσταθεί".

Την επομένη, με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της στο facebook, η δημοφιλής τραγουδίστρια σημειώνει πως όσα δημοσιεύτηκαν ήταν αποσπάσματα που χρησιμοποιήθηκαν ως "τσιτάτα", "αποκομμένα από τη συνολική μου απάντηση, άρα με στρεβλωμένο το αληθινό και πλήρες σκεπτικό τους".

Ειδικότερα, διευκρινίζει πως "δεν πιστεύω πως 'μαζί τα φάγαμε'. Είπα πως έχουμε όλοι τις ευθύνες μας στο μέτρο που μας αναλογούν, όμως η σημαντικότερη μας ενοχή (οφείλει να) είναι το γεγονός πως επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν για πολλά χρόνια όλοι εκείνοι που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή της κατάντια".

"Καμία 'ανασύσταση' της Αριστεράς δεν θεωρώ απαραίτητη (ειδικά μέσω κινήσεων τύπου '58') στην Ελλάδα σήμερα, επειδή απλά η Αριστερά στη χώρα μας βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή στα καλύτερα της! Η κίνηση των '58' θα κριθεί έτσι κι αλλιώς από τον λαό με την ψήφο του. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ", καταλήγει στη δήλωσή της η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Από τη μεριά της, η δημοσιογράφος Ιουλία Βελισαράτου, σημείωσε: "Ό,τι δημοσίευσα είναι ό,τι ακριβώς μου είπε. Δεν έχω προσθέσει ούτε αφαιρέσει το παραμικρό. Ούτε 'και'».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL