Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο επικεφαλής της Warner
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο επικεφαλής της Warner

Ένα ακόμη σκάνδαλο βαραίνει το Χόλιγουντ στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με όργιο φημών σχετικά με την εικαζόμενη ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό.

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros, των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του» σημειώνεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου Τζον Στάνκεϊ. «Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της κοινωνίας σχετικά με τη διοίκηση» συνεχίζει το δελτίο Τύπου, χωρίς, εντούτοις, να αναφέρει συγκεκριμένα το σκάνδαλο με την εικαζόμενη ερωτική σχέση του με την ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Σύμφωνα με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, ο CEO της Warner είχε επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να προωθήσει την καριέρα της ηθοποιού, χωρίς, ωστόσο, ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η 26χρονη εμφανίστηκε μόλις σε δύο ταινίες παραγωγής της Warner Bros. Η Warner έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση, ενώ δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του Κέβιν Τσουτζιχάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL