Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.3 ALPHA 22.10

DOCTOR STRANGE

Περιπέτεια φαντασίας, παραγωγής 2016. Ο διάσημος νευροχειρουργός Στέφεν Στρέιντζ έχει δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και εναλλακτική ιατρική, για να θεραπεύσει τα χέρια του που αχρηστεύτηκαν μετά από τροχαίο. Όταν τυχαία θα περάσει τις πύλες ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του σύμπαντος από μια ομάδα μάγων, που κρατά στα χέρια της τα κλειδιά της Γνώσης. Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

ΚΥΡΙΑΚΗ OPEN 01.15

AVATAR

Επική περιπέτεια φαντασίας, παραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον. Ο Τζέικ, ανάπηρος πολέμου, συμμετέχει σε επιστημονική αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα. Έχοντας εξαντλήσει τον φυσικό πλούτο της Γης, οι άνθρωποι προσπαθούν αρχικά να εξευγενίσουν τους ιθαγενείς του πλανήτη. Όταν αυτό αποτυγχάνει, στρέφονται στη γνωστή βίαιη συνήθεια του πολέμου. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο πολιτισμών θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Παίζουν: Σαμ Ουόρδινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Ουίβερ, Τζιοβάνι Ριμπίσι.

 

TETAΡΤΗ 20.3 OPEN 01.30

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ COLD MOUNTAIN

Δράμα παραγωγής 2003. σε σκηνοθεσία Άντονι Μινγκέλα. Παίζουν: Τζούντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Ρενέ Ζελβέγκερ. Στις αρχές του Αμερικάνικου Εμφυλίου οι άντρες στη Βόρεια Καρολίνα, τρέχουν να ενταχθούν στον Ομοσπονδιακό στρατό. Η Άντα έχει ορκιστεί να περιμένει τον Ίνμαν, αλλά όσο ο πόλεμος προχωρά και τα γράμματα μένουν αναπάντητα, πρέπει να βρει την δύναμη να επιβιώσει ενώ προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει την οικογενειακή της φάρμα.

TETARTH, STAR 02.45

FROST/NIXON: Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής, βρετανικής, γαλλικής συμπαραγωγής 2008, σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ Παίζουν: Φρανκ Λαντζέλα, Μάικλ Σιν, Κέβιν Μπέικον. Το καλοκαίρι του 1977, ο πρόεδρος Νίξον αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του και δέχεται να μιλήσει στον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Φροστ, όπου και παραδέχεται την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Μια ιστορική αναμέτρηση, η οποία άλλαξε τη ζωή και των δύο, αλλά και τους όρους της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.3 OPEN 20.00

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ

Περιπέτεια αμερικανικής, βρετανικής, καναδικής και ταϊβανέζικης συμπαραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία Ανγκ Λι. Ενα αγόρι στην εφηβεία, ο Πισίν Πατέλ, ταξιδεύει με ένα μεγάλο πλοίο από την Ινδία στον Καναδά, με την οικογένειά του. Ο πατέρας του, ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου, έχει μαζί του όλα τα ζώα για τη νέα του δουλειά: πιθήκους, πουλιά, ιπποπόταμους, λιοντάρι, καμηλοπάρδαλη. Το καράβι πέφτει σε θύελλα και βουλιάζει κι ο Πι μένει σε μια σωσίβια λέμβο στη μέση του ωκεανού, μαζί με μια καθόλου φιλική τίγρη. Θα παλέψει για να επιβιώσει πάνω στη σχεδία επί 227 ημέρες κάτω από αντίξοες συνθήκες, με μοναδική συντροφιά την τίγρη, ενώ παράλληλα θα λειάνει την απώλεια των αγαπημένων του ανθρώπων και της νεανικής του ανεμελιάς. Η ελπίδα και η απόγνωση, η επινοητικότητα και οι επικλήσεις του θείου, μαζί με τη συμπόρευση με τα ζωώδη ένστικτα της τίγρης, σμιλεύουν την ψυχή του. Μεταξύ θρύλου και φιλοσοφικού παραμυθιού, η ταινία είναι ένα υπερθέαμα μαγικών εικόνων και παραμυθένιας περιπέτειας, με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, του 3d και των ειδικών εφέ. Παίζουν: Σουράζ Σάρμα, Ίρφαν Καν, Αντίλ Χουσέιν.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΟΥΛΗ 22.00

ΣΤΑΛΚΕΡ

Αριστουργηματικό υπαρξιακό και φιλοσοφικό δράμα επιστημονικής φαντασίας του Αντρέι Ταρκόφσκι, παραγωγής Σοβιετικής Ένωσης 1979. με τους Αλεξάντερ Καζαντανόφσκι, Ανατόλι Σολονίτζιν. Σε μια απροσδιόριστη μελλοντική κοινωνία τρεις άντρες διεισδύουν σε μια απαγορευμένη ζώνη, όπου οι νόμοι της φύσης αναιρούνται. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με βασικά υπαρξιακά και φιλοσοφικά ερωτήματα. Αλληγορικό οδοιπορικό με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και ντοστογιεφκικούς διαλόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL