Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ1 00.00

SALVO

Το αστυνομικό αυτό θρίλερ ποντάρει σε μια απλή, μα ωραία ιδέα, κρατάει αποστάσεις από τα δακρύβρεχτα συναισθήματα, εστιάζει στα διλήμματα των χαρακτήρων του και επιμένει στην κινηματογραφική ουσία. Απίθανα ατμοσφαιρικό, ολιγόλογο και μινιμαλιστικό, το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του ιταλικού διδύμου Φάμπιο Γκρασαντόνια - Αντόνιο Πιάτσα, σκηνοθετεί καθηλωτικά τη Μαφία του Παλέρμο, το φως και το σκοτάδι και κυρίως, την ψυχή του εκτελεστή Σάλβο.

O Σάλβο, ένας εκτελεστής της σικελικής Μαφίας, είναι μοναχικός, ψυχρός και αδίστακτος. Όταν εισβάλλει σ’ ένα σπίτι για να σκοτώσει τον άνθρωπο που επιτέθηκε στον αρχηγό του, ανακαλύπτει μια νεαρή τυφλή κοπέλα, τη Ρίτα, να στέκεται αδύναμη δίπλα στον αδελφό της την ώρα που εκείνος δολοφονείται. Ο Σάλβο προσπαθεί να κλείσει τα δυο της μάτια, που με το κενό ενοχλητικό βλέμμα τον κοιτούν επίμονα.

Όμως, κάτι παράδοξο συμβαίνει. Τα μάτια της Ρίτα βλέπουν για πρώτη φορά! Ο Σάλβο αποφασίζει να της χαρίσει τη ζωή βάζοντας τον εαυτό του στον μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει ποτέ αντιμετωπίσει. Παραγωγή: Ιταλίας - Γαλλίας 2013, με τους Σαλέχ Μπακρί, Σάρα Σεραγιόκο, Λουίτζι Λο Κάσκιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 21.00

KINGSMAN: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Περιπέτεια βρετανικής - αμερικανικής συμπαραγωγής 2014, με τους Κόλιν Φερθ, Τάρον Έγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ. Προκειμένου να βγει από τη φυλακή, ο 22χρονος Έγκσι καταφεύγει στον Χάρι Χαρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που τυγχάνει να χρωστάει τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του. Ο Χάρι του προσφέρει μια ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα του εκπαιδευόμενος ως μυστικός πράκτορας

ΠΕΜΠΤΗ ANT1 23.30

ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Θρίλερ αγγλικής παραγωγής 2015 με τους Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν. Η συνταγματάρχης Kάθριν Πάουελ είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Λονδίνο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί drones για τις επιχειρήσεις της. Τώρα καλούνται να συλλάβουν επικίνδυνους τρομοκράτες στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα. Το σκηνικό κλιμακώνεται όταν οι συνθήκες επιτάσσουν η απλή σύλληψη να μετατραπεί σε εξολόθρευση, αφού οι τρομοκράτες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολές αυτοκτονίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ2 23.45

ΚΑΥΤΟΣ ΗΛΙΟΣ

Σπονδυλωτό αισθηματικό δράμα παραγωγής Κροατίας, Σερβίας, Σλοβενίας 2016, που προσεγγίζει τον εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία με τρεις διαφορετικές ιστορίες αγάπης ανάμεσα σ’ έναν Κροάτη και μία Σέρβα, ενταγμένες σε τρεις διαδοχικές δεκαετίες (1991-2001-2011), με δύο ηθοποιούς (Τιχάνα Λάζοβιτς, Γκόραν Μάρκοβιτς) να υποδύονται και τα τρία ζευγάρια της ταινίας. Μια ταινία για τους κινδύνους -αλλά και την παντοτινή δύναμη- του απαγορευμένου έρωτα. Πρόταση της Κροατίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΥΛΗ 22.00

ΝΟ

Ταινία του Πάμπλο Λαρέν με τους Γκαέλ Γκαρσία Μπενράλ, Αλφρέδο Κάστρο, Αντόνια Ζέγκερς, παραγωγής Χιλής 2012. Όταν το 1988 ο δικτάτορας της Χιλής Πινοσέτ προκηρύσσει δημοψήφισμα για την παραμονή του στην εξουσία, η αντιπολίτευση προσλαμβάνει έναν ανερχόμενο διαφημιστή για να εκπονήσει την προεκλογική καμπάνια του ΝΟ. Ο νεαρός όμως είναι πολύ πιο μοντέρνος και νεωτερικός, από τους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΟΥΛΗ 22.00

ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Κωμική ταινία του Κεν Λόουτς με τους Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν, παραγωγής Αγγλίας, 2012. Όταν ο νεαρός Ρόνι αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο του, ορκίζεται να του εξασφαλίσει μια καλύτερη μοίρα από τη δική του. Ο ίδιος κινείται στο περιθώριο και είναι καταδικασμένος σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για διάφορες αξιόποινες πράξεις. Η γευσιγνωστική ικανότητά του όμως θα δώσει μια απρόσμενη διέξοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL