Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.2°C
1 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
9.9°C14.1°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C17.5°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.9°C
0 BF 100%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 01.15

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ

Θρίλερ σουηδικής, δανέζικης και γερμανικής συμπαραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Άλφρεντσον. Το τελευταίο μέρος της θρυλικής τριλογίας "Millennium", που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Στινγκ Λάρσον, που συνάρπασε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Η νεαρή Λίσμπεθ Σαλάντερ, μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι, αναρρώνει σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση και, όταν πάρει εξιτήριο, περιμένει τη δίκη της κατηγορούμενη για τρεις δολοφονίες. Αυτό σημαίνει πως ο Μίκαελ Μπλόμκβιστ, του περιοδικού "Μιλένιουμ", ο μόνος που τη στήριξε από την αρχή που ξεκίνησε η περιπέτειά της και μέχρι εκείνη τη στιγμή, πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που έχει μπροστά του για να ξεσκεπάσει τους πραγματικούς υπαίτιους που κινούν τα νήματα του εμπορίου λευκής σάρκας και με αυτόν τον τρόπο να την αθωώσει με όσα στοιχεία δημοσιοποιήσει.

Η Λίζμπεθ οδηγείται στο δικαστήριο, όμως εν τω μεταξύ έχει βρει συμμάχους αυτούς που έχουν μάθει την ιστορία της και θέλουν να τη βοηθήσουν. Παίζουν: Νούμι Ράπας, Μάικλ Νίκβιστ, Λένα Έντρε.

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 23.00

SHERLOCK HOLMES

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2009, σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Ενώ ο δαιμόνιος Σέρλοκ απολαμβάνει τη νίκη του εναντίον του σκοτεινού δολοφόνου Λόρδου Μπλάκγουντ, εκείνος επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει τη σπείρα του. Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ριχτεί στη μάχη και πάλι, έχοντας στο πλευρό του τον πιστό βοηθό Δρ. Γουότσον. Όμως, δεν έχουν υπολογίσει τον μυστηριώδη ρόλο της σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ.

ΔΕΥΤΕΡΑ EPSILON 22.00

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

Ταινία δράσης αμερικανοβρετανικής παραγωγής 2013, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ. Ένας γοητευτικός δικηγόρος που απολαμβάνει την καλή ζωή και τον έρωτά του με την προσγειωμένη και αθώα Λόρα αποφασίζει να δοκιμάσει ένα επικίνδυνο, αλλά πολλά υποσχόμενο κόλπο διακίνησης ναρκωτικών. Παρά την προειδοποίηση του «φευγάτου» πελάτη του Ράινερ κι ενός παράξενου μεσολαβητή, μπαίνει βαθιά στην υπόθεση, η οποία δεν αργεί βεβαίως να στραβώσει. Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουθ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 22.45

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ

Βιογραφικό δράμα αμερικανικοβρετανικής συμπαραγωγής 2014 για τη ζωή του πρωτοπόρου και ιδιοφυούς Βρετανού μαθηματικού και αναλυτή Άλαν Τιούρινγκ, ο οποίος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχε αποκρυπτογραφήσει τον κώδικα της γερμανικής μηχανής Enigma, σώζοντας εκατομμύρια ζωές. Το 1952 οι βρετανικές αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν για «απρεπή συμπεριφορά», που τον οδήγησε σε καταδίκη λόγω ομοφυλοφιλίας. Παίζουν: Μαρκ Στρονγκ, Τσαρλς Ντανς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ2 23.45

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ψυχολογικό - υπαρξιακό δράμα παραγωγής Δ. Γερμανίας 1972, ταινία ντεμπούτο του Βιμ Βέντερς. Ο τερματοφύλακας Γιόζεφ Μπλοκ αποβάλλεται από τον αγώνα έπειτα από καβγά με τον διαιτητή. Φεύγοντας από το γήπεδο, περιπλανιέται άσκοπα στην άγνωστη πόλη, πηγαίνει σινεμά και το βράδυ κοιμάται με την ταμία. Το επόμενο πρωί -και χωρίς κανέναν προφανή λόγο- τη δολοφονεί. Παίζουν: Άρτουρ Μπράους, Κάι Φίσερ, Έρικα Πλούχαρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ OPEN 21.00

ΦΛΟΡΕΝΣ: ΦΑΛΤΣΟ ΣΟΠΡΑΝΟ

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς. Η πραγματική ιστορία της κοσμικής νεοϋορκέζικης Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς στα 1930, που πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και ατζέντης της Σερ Μπέιφιλντ, ένας Άγγλος αριστοκράτης ηθοποιός, την προστάτευε από τα κακόβουλα σχόλια, έως ότου η Φλόρενς αποφασίζει να τραγουδήσει στο θρυλικό Carnegie Hall. Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ, Σάιμον Χέλμπεργκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL