Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρεμιέρα του 8ου Athens Open Air Film Festival στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Το 8ο Athens Open Air Film Festival θα φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα 18 κλασικών ταινιών, αρκετές από τις οποίες αποτελούν εξαιρετικές λογοτεχνικές διασκευές για λογαριασμό της μεγάλης οθόνης

To Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του με την πρώτη προβολή στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Το κοινό κατέφθανε από νωρίς και, μέχρι την έναρξη της προβολής, ο προαύλιος χώρος του Μουσείου είχε γεμίσει. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Open Air Film Festival, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε κοινό και συνεργάτες αναφέροντας ότι «Το Athens Open Air Film Festival γεννήθηκε συνδυάζοντας την αγάπη για την πόλη και το σινεμά».

Στη συνέχεια μίλησε για την ταινία έναρξης η οποία ήταν και η ταινία έναρξης του πρώτου Φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» το 1995 και για το φετινό πρόγραμμα με την ξεχωριστή προβολή στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου («Ηλέκτρα», του Μ. Κακογιάννη στις 30 Ιουνίου) με την υπόσχεση το Φεστιβάλ να συνεχίσει τις δράσεις του σε ξεχωριστά και αναπάντεχα μέρη και εκτός Αθήνας.  

Φέτος, πιστό στη φιλοσοφία και στις προτιμήσεις του, το 8ο Athens Open Air Film Festival θα φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα 18 κλασικών ταινιών, αρκετές από τις οποίες αποτελούν εξαιρετικές λογοτεχνικές διασκευές για λογαριασμό της μεγάλης οθόνης.

Δείτε όλα τα σχόλια