Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Tres Court φιλοξενείται στην Κρήτη

Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθεί και να ψηφίζει σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία, συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα

Το διαγωνιστικό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court, φιλοξενεί σε όλη την Κρήτη και για φέτος το Chania film Festival.

Το Φεστιβάλ το οποίο είναι διαγωνιστικό δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθεί και να ψηφίζει σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία, συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα, αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος, μαζί με όλους όσους παρακολουθούν το φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 20:30 ταυτόχρονα σε 5 πόλεις της Κρήτης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν, το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου «41 ταινίες μέσα σε δύο ώρες» και όπως επισημαίνουν τα μέλη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: «Θα παρασυρθούμε σ' ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού από τις 80 συμμετέχουσες πόλεις από όλον τον κόσμο».

Μέσα σε αυτές και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης: Χανιά, Θερινός Κινηματογράφος Αττικόν, Ρέθυμνο, Δημόσια Βιβλιοθήκη, Ηράκλειο, Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, Αγ. Νικόλαος, Δημοτικό Κινηματοθέατρο REX και Σητεία, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Σητείας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το Très Court International Film Festival στη σχετική διαδικτυακή σελίδα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέρα γιορτής

Έπειτα από σχεδόν έξι μήνες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης επειδή είχαν περάσει κατά λάθος λίγα μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος. Για...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο