Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C23.0°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.5°C22.6°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
4 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
0 BF 30%
Ταινία για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν ετοιμάζει ο Μπραντ Πιτ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ταινία για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν ετοιμάζει ο Μπραντ Πιτ

Η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, Plan B και η Annapurna Pictures σχεδιάζουν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της έρευνας που έγινε από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «The New York Times» σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης θα βρίσκονται δύο συντάκτριες της εφημερίδας και η αρχισυντάκτρια Ρεμπέκα Κόρμπετ, που επέμειναν, παρά τις απόπειρες εκφοβισμού, και τελικά αποκάλυψαν τις καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα με κατηγορούμενο έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς του Χόλιγουντ.

Η Τζόντι Κάντορ και η Μέγκαν Τούι κέρδισαν πριν από λίγες ημέρες βραβείο Πούλιτζερ για την έρευνά τους. Μοιράστηκαν το βραβείο με τον Ρόναν Φάροου, ο οποίος μερικές ημέρες πριν από το δικό τους αρχικό άρθρο, που δημοσιεύθηκε την 5η Οκτωβρίου 2017, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε, στο περιοδικό “New Yorker”, τις καταγγελίες σε βάρος του Γουάινσταϊν.

Όταν δημοσιεύθηκε το άρθρο των Κάντορ και Τούι, ο Γουάινσταϊν είχε αντιδράσει αρχικά δηλώνοντας στο περιοδικό “Hollywood Reporter” ότι ήθελε να «αγοράσει τα δικαιώματα για να γυρίσει μια ταινία» για τις κατηγορίες σε βάρος του - τόσο «καλή» του είχε φανεί η ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL