Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

O Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο ηθοποιός ιευκρινίζει ότι αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες «τώρα επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος»

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής μέσω social media ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά τις καταγγελίες του επίσης ηθοποιού Άντονι Ραπ σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση πριν από 30 χρόνια.

0 58χρονος Σπέισι σε tweet του αναφέρει ότι είναι τρομοκρατημένος από τις κατηγορίες του συναδέλφου του ότι ο Σπέισι προσπάθησε να ανέβει πάνω του σε ένα πάρτι στο Μανχάταν, όταν ο Ραπ ήταν μόλις 14 ετών και ο ίδιος στα 26.

Αν και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν το οποίο αποδίδει σε μεθύσι, ζητάει συγγνώμη από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραπ το περιστατικό συνέβη το 1986 σε πάρτι του Σπέισι. Όπως λέει ο 46χρονος ηθοποιός, ο Σπέισι περίμενε να φύγουν όλοι οι καλεσμένοι, τον κάλεσε στο υπνοδωμάτιο του και προσπάθησε να προχωρήσει σε περιπτύξεις μαζί του. Ο Ραπ θυμάται ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι είναι καιρός «να αντιμετωπίσει άλλα πράγματα στη ζωή του». Διευκρινίζει μάλιστα ότι αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες «τώρα επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος». Εδώ και πολλά χρόνια υπήρχαν φήμες σχετικά με την σεξουαλικότητα του, αλλά ο ίδιος αρνούνταν να δώσει απαντήσεις.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο