Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Η Αθήνα Βράζει: Θερινές προβολές στον Πολυχώρο του Σπούτνικ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Αθήνα Βράζει: Θερινές προβολές στον Πολυχώρο του Σπούτνικ

Κάτι φρέσκο έσκασε με κρότο χθες το απόγευμα στην πιο hype γειτονιά της πόλης  και αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την διασκέδαση των νέων αυτό το καλοκαίρι σε μια Αθήνα που... βράζει. Αν δεν καταλάβατε, μιλάμε για τον Πολυχώρο του Σπούτνικ που προσγειώθηκε και αποφάσισε να εγκατασταθεί στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, ανοίγοντας επισήμως τις πόρτες του στο κοινό το απόγευμα της Τρίτης με την προβολή της ταινίας του Ρ. Χαραλαμπίδη, "Φτηνά Τσιγάρα".

Ένα μικρό αυτοοργανωμένο θερινό σινεμά στήθηκε από τα παιδιά του Σπουτνικ, με μεράκι πολύ όρεξη και δημιουργικότητα. Στην αυλή του επιβλητικού νεοκλασσικού, γωνία Κεραμεικού και Μυλλέρου, με έναν άερα παλιάς Αθήνας και των κλασσικών θερινών σινεμά που έχουμε αγαπήσει, είναι μάλλον αδύνατον να μην κάνει "φασαρία".  Δεν είναι τυχάιο λοιπόν που σχεδόν δυο ώρες πριν την ταινία, οι καρέκλες ήταν όλες πιασμένες ενώ μέχρι το τέλος δεν υπερβάλλουμε αν πούμε πως δεν έπεφτε καρφίτσα.

Με δωρεάν είσοδο, φτηνά ποτά στα πλαίσια της προαιρετικής ενίσχυσης, τον καλοκαιρινό αθηναικό ουρανό εκεί που χτυπάει η καρδιά των νέων της πόλης, ο Πολυχώρος Σπούτνικ, ήρθε για να μείνει. Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 27 ιουνίου με μία από τις πλέον κλασσικές ελληνικές ταινίες "Ας περιμένουν οι γυναίκες" του Σταύρου Τσιώλη.

Εμείς θα είμαστε εκέι διότι "οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε" αλλά κι εσείς δεν θα συγχωρέσετε τον εαυτό σας εαν δεν περάσατε μια βόλτα από το νέο στέκι της Αθήνας.

Το event στο Facebook

Η σελίδα του Πολυχώρου Σπούτνικ
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL