Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διήμερο κινηματογραφικό φεστιβάλ 20 και 21 Απριλίου στα Χάνια

Ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό ταξίδι, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το τμήμα προγράμματος του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς σε όλη τη χώρα, φτάνει και στα Χανιά, το διήμερο 20 και 21 Απριλίου.

Στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, θα προβληθούν οκτώ επιλεγμένες ταινίες-ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, που συμμετείχαν στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «πρόκειται για ντοκιμαντέρ από ένα ευρύ θεματικό φάσμα που συγκροτεί ένα πολύμορφο καλειδοσκόπιο του κόσμου μας».

«Πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, εικόνες της κρίσης, ανθρώπινα δικαιώματα, πορτρέτα ανθρώπων με ξεχωριστές ιστορίες ζωής, τέχνη, παραδόσεις, αλλά και μνήμες από το παρελθόν, προσκαλούν το κοινό σε ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στα Χανιά, η εκδήλωση φιλοξενείται για ένατη χρονιά με τη συνεργασία της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Χανίων.

Οι ταινίες-ντοκιμαντέρ θα προβάλλονται και τις δύο ημέρες από τις 18:30 και θα γίνονται συζητήσεις με δημιουργούς ταινιών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια