Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο Short Film Corner του Φεστιβάλ των Καννών το «A Job Interview»

ΑΜΠΕ

Η ταινία μικρού μήκους του Αντώνη Γλαρού ήδη συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λανούς στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ τον Σεπτέμβριο διαγωνίσθηκε στο 39ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Στο παράλληλο πρόγραμμα Short Film Corner (Film Market) του φετινού Φεστιβάλ Καννών (17 - 28 Μαΐου 2017), επιλέχτηκε η ταινία «A Job Interview» του Αντώνη Γλαρού.

Η ταινία, ήδη συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λανούς στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ τον Σεπτέμβριο διαγωνίσθηκε στο 39ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Επίσης, είναι υποψήφια για το βραβείο Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην κατηγορία μικρού μήκους.

Το «A Job Interview» έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΕΙ Αθήνας «Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά», ενώ έλαβε υλικοτεχνική υποστήριξη και από τον Κινηματογραφικό Τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΠΟΦΠΑ).

Ο Αντώνης Γλαρός ζει και εργάζεται στη Αθήνα. Εδώ και 11 χρόνια είναι εισηγητής σεμιναρίου στις βασικές τεχνικές του φιλμ 8mm, 16mm και 35mm, στην χρήση της κινηματογραφικής κάμερας, στην εμφάνιση και το μοντάζ στα εργαστήρια του Κινηματογραφικού Τομέα (ΠΟΦΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άλλες ταινίες του είναι οι «Άκρατος νήσος» (2014), «Αντανακλάσεις του Σεβαχ» (2011), «Puppets in Lahore» (2008), «Sonyc» (2006) και «Playground» (2005).

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια