Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
To Deadpool στην πρώτη θέση της λίστας με τα «πειρατικά» downloads για το 2016
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

To Deadpool στην πρώτη θέση της λίστας με τα «πειρατικά» downloads για το 2016

Οι ταινίες με υπερήρωες κυριαρχούν στη λίστα με τα περισσότερα παράνομα «downloads» της χρονιάς που πέρασε, με το Deadpool να φιγουράρει στην πρώτη θέση, το οποίο ξεπέρασε τα 783 εκ. δολ. στο παγκόσμιο box office..

Ο αθυρόστομος και άκρως μεταλλαγμένος Deadpool είναι από τους πιο αντισυμβατικός σούπερ ήρωες, αλλά είναι επίσης ο σταρ των δημοφιλέστερων πειρατικών ταινιών του 2016, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την ιστοσελίδα ειδήσεων που αφορούν το διαμοιρασμό αρχείων TorrentFreak.

Σύμφωνα την εν λόγω ιστοσελίδα ακριβείς αριθμοί δεν είναι διαθέσιμοι, επειδή στο τωρινό περιβάλλον αναφοράς, είναι πιο δύσκολο να παρακολουθούνται τα downloads. Ωστόσο αναφέρεται ότι οι εκτιμήσεις βασίζονται σε διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου tracker BitTorrent.

Δύο ταινίες με υπερήρωες και εισπρακτική επιτυχία καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση. «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», η πρώτη βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο και η δεύτερη τον Απρίλιο του 2016. Δύο ακόμη ταινίες βασισμένες σε κόμικ, «X-Men: Αποκάλυψη» και το «Suicide Squad» βρίσκονται στη λίστα.

Στην τελευταία θέση της λίστας των δημοφιλέστερων πειρατικών ταινιών είναι «Η Επιστροφή», την οποία υπέκλεψε όσο εργαζόταν στο κινηματογραφικό στούντιο ο William Kyle Morarity και την ανέβασε παράνομα στο Ίντερνετ, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Ο William Kyle Morarity κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1,12 εκ. δολ. στην εταιρεία παραγωγής.

Οι 10 δημοφιλέστερες «πειρατικές» ταινίες

1. Deadpool
2. Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης
3. Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος
4. Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει
5. X-Men: Αποκάλυψη
6. Warcraft
7. Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή
8. Suicide Squad
9. Ψάχνοντας τη Ντόρι
10. Η Επιστροφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL