Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Εν αναμονή διορισμού γενικού διευθυντή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εν αναμονή διορισμού γενικού διευθυντή

Έληξε την περασμένη Τρίτη η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του γενικού διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, όπου υποβλήθηκαν 13 αιτήσεις.

Οι αιτήσεις θα αρχίσουν να εξετάζονται από σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ και στη συνέχεια θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη όσοι από τους υποψήφιους συγκεντρώνουν τα από τον νόμο προβλεπόμενα προσόντα.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ θα καταλήξει στην πρότασή του προς την υπουργό Πολιτισμού για τον διορισμό νέου γενικού διευθυντή.

Υπενθυμίζεται η ομόφωνη απόφαση της επαναπροκήρυξης της θέσης, καθώς με την αρχική είχαν υποβληθεί μόλις πέντε υποψηφιότητες.

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, την προσεχή εβδομάδα, θα επιλεγούν και θα προταθούν επίσης για διορισμό τα κατάλληλα πρόσωπα και για τις θέσεις των τεσσάρων διευθυντών.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΚΚ Πάνος Λουκάκος σημειώνει πως με τη στελέχωση των υπηρεσιών αρχίζει η φάση της ανασυγκρότησης και εξυγίανσης του Κέντρου και υπενθυμίζει πως παράλληλα έχει ανατεθεί σε δικηγορική εταιρεία η διερεύνηση του συνόλου των ζητημάτων που αναφέρονται στις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Προσθέτει επίσης πως το Δ.Σ. του ΕΚΚ έχει ζητήσει τη διενέργεια εκτάκτου διαχειριστικού ελέγχου για την περίοδο 2016 - 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL