Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ1 23.00

ΤΟ ΠΑΡΤΙ

Μία από τις καλύτερες, τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, παραγωγή του 1968, του ταλαντούχου Μπλεικ Έντουαρντς, με μουσική του Χένρι Μαντσίνι και με τον αξεπέραστο Πίτερ Σέλερς να αυτοσχεδιάζει σε μια παραληρηματική ερμηνεία και να τα κάνει γης Μαδιάμ. Σύμφωνα με το British Film Institute, το «Πάρτι» παραμένει το καλύτερο πισωγύρισμα που έκανε το σύγχρονο σινεμά στο σλάπστικ της βωβής κωμωδίας, στις χοντροκομμένες φαρσοκωμωδίες καταστάσεων του βωβού με τις ξεκαρδιστικές υπερβολές και το στιλιζαρισμένο παίξιμο.

O Χρούντι Μπάκσι, άσημος Ινδός ηθοποιός, εκδιώκεται κακείν κακώς από το στούντιο όπου συμμετέχει στα γυρίσματα μιας χολιγουντιανής παραγωγής, καθώς δημιουργεί πολλά προβλήματα στους συντελεστές της. Και ενώ οι απαραίτητες κινήσεις για την απομάκρυνση του Μπάκσι από τα κινηματογραφικά πλατό είναι πλέον γεγονός, αυτός καταλήγει, από λάθος, καλεσμένος στο -υψηλών προσκεκλημένων- πολυτελές πάρτι του πάμπλουτου μεγαλοπαράγοντα των στούντιο. Εκεί οι γκάφες και οι καταστροφές που προκαλεί ο Μπάκσι είναι υπεράνω πάσης φαντασίας! Παίζουν: Πίτερ Σέλερς, Κλοντίν Λονζέ, Κάρολ Γουέιν, Στιβ Φράνκεν, Ναταλία Μπορίσοβα, Τζιν Κάρσον.

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 21.00

BIG GAME

Περιπέτεια δράσης βρετανικής, φινλανδικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2014, με τους Σάμιουελ Τζάκσον, Όνι Τομίλα, Ρέι Στίβενσον, Φελίσιτι Χάφμαν. Όταν το αεροσκάφος του Πρόεδρου των ΗΠΑ δέχεται επίθεση από τρομοκράτες, ο Πρόεδρος θα βρεθεί ξαφνικά αποκλεισμένος και αβοήθητος σε μια έρημη περιοχή. Ανέλπιστα, η μόνη βοήθεια θα έρθει από το πουθενά στο πρόσωπο ενός δεκατριάχρονου αγοριού, που βρίσκεται σε κυνηγετική αποστολή στο πλαίσιο ενός τοπικού εθίμου ενηλικίωσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 00.50

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ

Δραματικό θρίλερ, παραγωγής 2014, με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρενέ Ρούσο, Ριτζ Αχμέτ, Μπιλ Πάξτον. Ο Λούις Μπλουμ, ένας τυχοδιώκτης από ανάγκη και λόγω ανεργίας, αποφασίζει να εξασφαλίσει κάποιο εισόδημα στον σκληρό κόσμο τού αστυνομικού ρεπορτάζ. Κυνηγώντας την είδηση στις νυχτερινές ασφάλτους της βίας, θα διαπιστώσει σύντομα ότι τα αυτοκινητικά δυστυχήματα, οι ανθρώπινες απώλειες και τα ουρλιαχτά των σειρήνων μπορεί να έχουν και μια άλλη πλευρά, αυτή του κέρδους και του θεάματος.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΤ2 23.00

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αισθηματικό - κοινωνικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας - Αργεντινής 2012. Παίζουν: Ζιλιέτ Μπινός, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιπολίτ Ζιραρντό. Η ανέμελη ζωή της Μίλα και του Χαβιέ, πετυχημένων καρδιοχειρουργών, παθιασμένων με τη δουλειά τους και τρελά ερωτευμένων εδώ και δέκα χρόνια, ανατρέπεται όταν η Μίλα μένει έγκυος. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη πίεση της δουλειάς στο νοσοκομείο, ο Χαβιέ πίνει όλο και περισσότερο και απομακρύνεται από τη Μίλα.

ΤΡΙΤΗ OPEN 22.00

FIGHT CLUB

Δραματική ταινία, παραγωγής 1999, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ. Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τσακ Παλάνιουκ, η ταινία έχει ως πρωταγωνιστή τον Νόρτον, έναν ανώνυμο αφηγητή, δυσαρεστημένο με τη δουλειά γραφείου που κάνει, ο οποίος οργανώνει ένα κλαμπ πάλης (fight club) με έναν κατασκευαστή σαπουνιών, τον Τάιλερ Ντέρντεν. Στο κλαμπ τους συμμετέχουν κι άλλοι άντρες που θέλουν να παλέψουν για λόγους αναψυχής.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 23.10

INTERSTELLAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανοβρετανικής συμπαραγωγής 2014, του Κρίστοφερ Νόλαν. Λόγω της έντονης ξηρασίας στη Γη, τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας είναι ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους μακρινούς πλανήτες. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν, καθώς ταξιδεύουν μέσω μιας πύλης στον χρόνο πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς. Παίζουν:Μάικλ Κέιν, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Κέισι Άφλεκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL