Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανανεώθηκε η θητεία του Γ. Αναστασάκη

ΚΘΒΕ

Θεσσαλονίκη.

Ανακοινώθηκε και επίσημα η τριετής θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) Γιάννη Αναστασάκη και της αναπληρώτριας καλλιτεχνικής διευθύντριας Μαρίας Τσιμά από το υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατά τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ Άρη Στυλιανού, η ανανέωση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του θεάτρου «δηλώνει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της υπουργού κυρίας Μυρσίνης Ζορμπά προς το ΚΘΒΕ και τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε καταβάλει τα τρία τελευταία χρόνια». «Διοίκηση και διεύθυνση θα συνεχίσουμε από κοινού να εργαζόμαστε με την ίδια υπευθυνότητα για να πάει το θέατρο ακόμη καλύτερα» συμπληρώνει.

Ο Γ. Αναστασάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε την υπουργό Πολιτισμού «που αναγνώρισε το έργο αυτής της τριετίας και μας τίμησε (και μένα και τη Μαρία) με ανανέωση της θητείας μας», ενώ η Μ. Τσιμά δήλωσε ότι «θα συνεχίσω να στηρίζω τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό και να προσφέρω σε ένα θέατρο που ταλανίστηκε από σοβαρά προβλήματα για πολλά χρόνια».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο