Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ένα «θέατρο σε ρόδες» στο Φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας στη Θεσσαλονίκη

ΑΜΠΕ

Συνολικά 75 παραστάσεις από 19 θιάσους από 9 διαφορετικές χώρες, περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας ThessPuppet 2017 που ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται στις 13/11

Ένας πολυχώρος πάνω σε ρόδες, το Τeatro Mobile, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ThessPuppet 2017, για να παρουσιάσει παραστάσεις μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο και ένα φορτηγό.

Συνολικά 75 παραστάσεις από 19 θιάσους από 9 διαφορετικές χώρες, περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας ThessPuppet 2017 που ξεκινάει αύριο τις εκδηλώσεις του στο Θέατρο Άνετον και την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου.

Το Τeatro Mobile ανοίγει αυλαία την προσεχή Κυριακή 5/11, σε υπαίθριο χώρο του δήμου Λαγκαδά όπου θα στηθούν τα κινητά θέατρα ως κλειστή πλατεία, με πρόσβαση στις δυο αίθουσες και στις δραστηριότητες μέσα και έξω. Εκτός από την σκηνή του θεάτρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρεθούν στον χώρο αναψυχής που περιλαμβάνει βιβλιοθήκη για την τέχνη του θεάτρου και έναν χώρο γεμάτο διαδραστικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια για ενήλικες, εργαστήρια για μαθητές στα σχολεία, έκθεση για την ιστορία του κουκλοθεάτρου καθώς και τη διοργάνωση διημερίδας με θέμα "Το κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χθες το θυμήθηκε

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας είπε χθες πόσο χάρηκε που από την εξαφάνιση των Σοσιαλδημοκρατών και τη μεγάλη πτώση της Δεξιάς στη Βαυαρία ευνοήθηκαν οι Πράσινοι και όχι η Ακροδεξιά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο