Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή το βραβείο Χορν

Πρόκειται για τον ίδιο ηθοποιό που είχε εντυπωσιάσει το κοινό στην πρώτη παράσταση της ομάδας "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Ο Κ. Μπιμπής πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι μαζί με τη Δήμητρα Χατούπη στον "Ίωνα" που θα σκηνοθετήσει η Ιόλη Ανδρεάδη για το 60ό Φεστιβάλ Φιλίππων

Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή απονεμήθηκε το βραβείο Χορν για την παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα" σε σκηνοθεσία της Ομάδας Ιδέα(Γάκης, Μουστάκα, Μπιμπής).

 Πρόκειται για τον ίδιο ηθοποιό που είχε εντυπωσιάσει το κοινό στην πρώτη παράσταση της ομάδας "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Ο Κ. Μπιμπής πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι μαζί με τη Δήμητρα Χατούπη στον "Ίωνα" που θα σκηνοθετήσει η Ιόλη Ανδρεάδη  για το 60ό Φεστιβάλ Φιλίππων.

Το επαμειβόμενο Βραβείο  «Δημήτρης Χορν» (για  δέκατη έβδομη  χρονιά φέτος) είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος  από περγαμηνή.  Ο περσινός νικητής Αργύρης Πανταζάρας παρέδωσε το σταυρό στον φετινό νικητή. Το βραβείο που είναι ετήσιο  και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου  άντρα  ηθοποιού  κατά την περασμένη θεατρική περίοδο, θεσμοθέτησε  ο Σταμάτης  Φασουλής  και χρηματοδοτεί  ο  Γιάννης Χορν.

Οι άλλοι τρεις συνυποψήφιοι νέοι ηθοποιοί ήταν ο Γιώργος Κατσής, ο Γιάννης Νιάρρος και Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

 

Δείτε όλα τα σχόλια