Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Βοήθεια από το κοινό για το Θέατρο Δάσους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βοήθεια από το κοινό για το Θέατρο Δάσους

Στη βοήθεια του κοινού προσφεύγει το ΚΘΒΕ προκειμένου να συντηρηθεί το Θέατρο Δάσους, αναζητώντας τη συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding) των πολιτών της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας. Τη δυνατότητα αυτή προσέφερε στο ΚΘΒΕ η Εθνική Τράπεζα μέσω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα act4Greece.

Την έναρξη της συνεργασίας ανακοίνωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΚΘΒΕ Άρης Στυλιανού, εκφράζοντας τη χαρά του για την ένταξη του οργανισμού στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από τη μεριά του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Αναστασάκης εξήγησε ότι απαιτείται η στεγάνωση της σκηνής, των κερκίδων και των στεγασμένων χώρων ώστε να συνεχίσει το Θέατρο Δάσους να φιλοξενεί παραστάσεις, αλλά και να μπορεί να λειτουργήσει ως επισκέψιμος χώρος όπου φυλάσσονται αρχειακά κομμάτια σκηνικών και κοστουμιών. «Το ΚΘΒΕ δεν μπορεί μόνο του να αντεπεξέλθει σε αυτή τη δαπάνη. Θέλουμε τη βοήθεια του κοινού για να έχουμε ένα θέατρο που θα το χαιρόμαστε όλοι, αλλά και για να μπορείτε, ως επισκέπτες, να δείτε πώς φτιάχνεται μια παράσταση και τι κρύβεται πίσω από το αποτέλεσμα που βλέπετε πάνω στη σκηνή» τόνισε.

Μιλώντας εκ μέρους της ΕΤΕ, η Αναστασία Ναζίδου τόνισε ότι «Με την ολοκλήρωση της δράσης, στις 30/4/2017, θα έχουμε τη χαρά να επισκεφτούμε το θέατρο για να δούμε στην πράξη τη δύναμη των πολλών».

Τα χρήματα που επιδιώκεται να συγκεντρωθούν ανέρχονται σε 105.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 27.880 του προϋπολογισμού θα καταβληθούν από το ΚΘΒΕ. Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες το ΚΘΒΕ θα προσφέρει σειρά αναμνηστικών και προνομίων, κλιμακωτά, για όσους προσφέρουν από ένα ευρώ έως εκείνους που θα καταβάλουν μεγαλύτερα ποσά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL