Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ / Τίμησαν τον Γ. Ιορδανίδη στο ΚΘΒΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ / Τίμησαν τον Γ. Ιορδανίδη στο ΚΘΒΕ

Τα 30 χρόνια του σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη στο θέατρο τίμησε το ΚΘΒΕ, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης Το ραφτάδικο, που σκηνοθετεί φέτος για την κρατική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου απένειμε στον σκηνοθέτη τιμητική πλακέτα για την "πάρα πολύ σημαντική προσφορά του για τους Βορειοελλαδίτες".

Η πρόεδρος του ΚΘΒΕ Μ. Λυσαρίδου ευχαρίστησε τον Γιάννη Ιορδανίδη «γιατί κερδίσαμε μαζί του το πρώτο στοίχημα που βάλαμε ως διοίκηση, την αναγέννηση της Μονής Λαζαριστών που όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια είχε περιπέσει σε παρακμή», ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στη μακροχρόνια γνωριμία του με τον σκηνοθέτη, στον οποίο, όπως τόνισε, απευθύνθηκε μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, καθώς "η εμπειρία και οι γνώσεις του γύρω από το θέατρο ήταν πολύτιμες και οι συμβουλές του πάντα ουσιαστικές".

Τέλος, ο ίδιος ο Γιάννης Ιορδανίδης αφιέρωσε το βραβείο στον πατέρα του Γιώργο, που υπήρξε γενικός γραμματέας του ΚΘΒΕ, και θέλησε να μοιραστεί "τη χαρά που μου προσφέρει η πολιτεία με όλους τους συνεργάτες του παρελθόντος και του παρόντος, με τους ανθρώπους του ΚΘΒΕ, ηθοποιούς, τεχνικούς, διοικητικούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL