Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

Με τίτλο «Άρωμα Γυναίκας» εγκαινιάζεται, στις 21 Ιουνίου, έκθεση στο Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο με είκοσι εννέα πίνακες της νεοελληνικής ζωγραφικής, από τις συλλογές του Ιδρύματος,...

Με τίτλο «Άρωμα Γυναίκας» εγκαινιάζεται, στις 21 Ιουνίου, έκθεση στο Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο με είκοσι εννέα πίνακες της νεοελληνικής ζωγραφικής, από τις συλλογές του Ιδρύματος, που προβάλλουν την εικόνα της γυναίκας. Σιδηράς Μεραρχίας 23.

 

Στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού εγκαινιάσθηκε χθες βράδυ η έκθεση «Avigdor Arikha Μια ανάσα» με διάρκεια έως 1η Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνοντας έργα του Αρίκα, που εκτίθενται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Η έκθεση «Happy Days», που δανείζεται τον τίτλο της από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Samuel Beckett, παρουσιάζει έργα των Ilke Gers, Phil Goss και Thomas Willemen σε επιμέλεια Ελένης Μιχαηλίδη στην γκαλερί «Snehta», Ι. Δροσοπούλου 47, στην Κυψέλη, από 21 έως 25 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 17.00-21.00 / Σάββατο και Κυριακή 16.00-19.00.

 

Έκθεση του street artist Sonke εγκαινιάζεται στην Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery, στο Κεντρικό Ματογιάννι, στη χώρα της Μυκόνου, στις 22 Ιουνίου με διάρκεια έως 27 του μήνα. Ενόπλων Δυνάμεων 15.

 

Το εικαστικό σύμπαν της Βένιας Δημητρακοπούλου παρουσιάζεται αυτό το καλοκαίρι σε δυο εκθέσεις σε κυκλαδίτικα νησιά. Η πρώτη εγκαινιάζεται στην Αchillea Gallery της Πάρου στις 22 Iουνίου με διάρκεια έως 16 Ιουλίου και η δεύτερη στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στη Σύρο από 20 Ιουλίου έως 1η Σεπτεμβρίου.

 

"Φωτογραφία 13-16" είναι ο τίτλος του εκπαιδευτικού προγράμματος για εφήβους ηλικίας 13-16 ετών, εργαστηρίων 15 ωρών το καθένα, που πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το MOMus Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, 1 έως 19 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του, στην Αποθήκη Α' στο λιμάνι. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής και για τα τρία εργαστήρια μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Απαραίτητη προϋπόθεση, οι συμμετέχοντες να έχουν τη δική τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.: 2310.566716 / info.thmp@culture.gr

 

Η έκθεση της Κατερίνας Πολυζωίδη Μαυρολέων «Le Grand Sud», εγκαινιάζεται απόψε στις 8 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην Κηφισιά, σε επιμέλεια Ίριδας Κρητικού, με διάρκεια έως και τις 26 Ιουνίου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις