Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
Αίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίθουσες Τέχνης

Ομαδική έκθεση με τίτλο 45x45, που παρουσιάζει έργα επιλεγμένων εικαστικών και street artists, εγκαινιάζεται την Κυριακή 9 Ιουνίου στη 1 μ.μ. στη The Blender Gallery. Πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να τελειoποιούν ανήμερα των εγκαινίων τοιχογραφίες στον εξωτερικό χώρο της γκαλερί. Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα.

Με αφορμή την έκθεση του Κυριάκου Κατζουράκη, στο Μέγαρο Εϋνάρδου, το ΜΙΕΤ διοργανώνει συζήτηση με θέμα την επικαιρότητα της Γκουέρνικα του Πάμπλο Πικάσο, την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 7 μ.μ. με ομιλητές τους Γιώργο Μανιάτη, Σάββα Μιχαήλ, Πέτρο Μινώπετρο και Θανάση Σκαμνάκη. Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου.

Έκθεση εγκατάστασης δύο διεθνών καλλιτεχνών που ζουν και εργάζονται στο Κεμπέκ του Καναδά, του Γάλλου Philippe Boissonnet και της Καναδής Lorraine Beaulieu με τίτλο “Eco - Spheres” και η ατομική του Γιώργου Πανταζή με τίτλο “Street Market” εγκαινιάζονται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο My art box by technohoros και την αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος. Λεμπέση 4.

Η έκθεση του Σωτήρη Φωκέα Home is Where my Markers are, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στον Χώρο Τέχνης «Ισόγειο», με διάρκεια έως 26 Ιουνίου. Αγ. Δημητρίου 14, Κηφισιά.

Το “ΒLOOM in progress” πραγματοποιείται από αύριο έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου στο TAF / The Art Foundation ως συνέχεια πτυχιακής εργασίας με το αρχικό πρότζεκτ να είναι ένα οπτικό παραμύθι, ένα κολάζ του τέλειου σώματος με την τέλεια βλάστηση. Αντλεί εικόνες από τις βοτανικές εικονογραφήσεις του 17ου και 18ου αιώνα όπου τα φυτά παρουσιάζονται στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους και ενώνονται με εικόνες τέλειων σωμάτων 3D ανατομίας. Το γλυπτό θα ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του κοινού. Νορμανού 5 Μοναστηράκι.

Στο Μουσείο Γουναρόπουλου στου Ζωγράφου, και στο πλαίσιο της έκθεσης «Ποίηση: ζωγραφία λαλούσα. Hommage à Gounaro», πραγματοποιείται απόψε 7 μ.μ. - 8 μ.μ. ομιλία του Απόστολου Αποστόλου με θέμα «Η ποιητικότητα του κόσμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL