Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

  Η έκθεση ζωγραφικής του ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, με κολάζ γραμματοσήμων, συνεχίζεται έως και τις 23 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας - Ρέντη, στον πεζόδρομο Ραιδεστού 32 και Π. Τσαλδάρη.   Η...

 

Η έκθεση ζωγραφικής του ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, με κολάζ γραμματοσήμων, συνεχίζεται έως και τις 23 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας - Ρέντη, στον πεζόδρομο Ραιδεστού 32 και Π. Τσαλδάρη.

 

Η ενότητα «Άστυ & Κήπος», αποτελούμενη από τις εκθέσεις της Λίας Ναλμπαντίδου "Αστικός μυστικός κήπος. Μια ανάγνωση" και του Νίκου Παπαδόπουλου “Flora Filopappou: Ένα ταξίδι από την Πόλη των Βράχων στον κήπο" παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ στη Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108, έως και 28 Ιουνίου.

 

Εγκαινιάζεται αύριο στο Πολιτιστικό Μέγαρο Γλυφάδας, η ατομική έκθεση της ψηφιδογράφου Αναστασίας Νικολάου από τις συλλογές «Κούροι», «Ενθαλπία», «Σπιρίτης» και «Ασταίες/Ακταίες», έως και τις 12 Μαΐου.

 

Χαρακτικά Ελλήνων καλλιτεχνών παρουσιάζονται στον νέο χώρο του Εικαστικού Κύκλου Sianti (Βασ. Αλεξάνδρου 2, πίσω από Εθνική Πινακοθήκη), έως το Σάββατο 25 Μαΐου.

 

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης εγκαινιάζεται την Τρίτη 14 Μαΐου στο Γενί Tζαμί η ατομική έκθεση της Σόφης Σενόγλου με τίτλο "Πιθανός Χώρος". Αρχαιολογικού Μουσείου 3, έως 20 Ιουνίου.

 

Ο ζωγράφος και γλύπτης Κωστής Γεωργίου παρουσιάζει την έκθεση “Enigma” στο Τελλόγλειο της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 10 Μαΐου.

 

Η ατομική έκθεση του Νίκου Σαμαρά με τίτλο «Mirage» εγκαινιάζεται την Παρασκευή 17 Μαΐου στη ΔΛ Gallery. Έως 20 Ιουλίου, Μεσολογγίου 55Α, Πειραιάς.

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου η Γκαλερί 7 παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Δήμητρας Κατσαούνη με τίτλο “Magnetism” με έργα σε καμβά, χαρτί και ξύλο. Έως 8 Ιουνίου. Σόλωνος 20.

 

Η έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη “Playground Bay” εγκαινιάζεται στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου 20, την Πέμπτη 16 Μαΐου, με διάρκεια έως 8 Ιουνίου.

 

Έως και 18 Μαΐου συνεχίζεται η έκθεση “Δημήτρης Μυταράς και Αλέκος Φασιανός - Δύο κορυφαίοι πυλώνες της σύγχρονης ανθρωποκεντρικής ζωγραφικής» στην Γκαλερί Roma της οδού Ρώμα 5 στο Κολωνάκι.

 

Η έκθεση “Το φίδι που τρώει την ουρά του” των Nίκου Μάντζιου και Joseph Stokes συνεχίζεται στην Γκαλερί Snehta, Ι. Δροσοπούλου 47, στην Κυψέλη, έως και 18 Mαΐου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις