Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η έκθεση φωτογραφίας της Μαίρης Χατζάκη «Οι άνθρωποι του Δεσποτικού» εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στην Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας...

Η έκθεση φωτογραφίας της Μαίρης Χατζάκη «Οι άνθρωποι του Δεσποτικού» εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στην Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22) σε επιμέλεια Λουΐζας Καραπιδάκη και με διάρκεια έως τις 2 Μαρτίου. Στα εγκαίνια θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του Γιάννου Κουράγιου, διευθυντή ανασκαφής του Δεσποτικού.

 

Η έκθεση φωτογραφίας του Άρη Γεωργίου “Αμερική - Ρωσία: Ισοπαλία” εγκαινιάζεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης αύριο, στις 8 μ.μ., στη Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108, Θεσσαλονίκη. Έως και τις 7 Απριλίου.

 

Η έκθεση “Ο δάσκαλος Γιάννης Μόραλης” εγκαινιάζεται την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Κουμπάρη με διάρκεια έως και τις 5 Μαΐου.

 

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Ο Άνθρωπος και η Εικόνα του», σε επιμέλεια Πλάτωνα Ριβέλλη, θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α.

 

Η έκθεση «Γιώργος Φλωράκης στις 8: Σημειώσεις από τα Πρωινά του Τρίτου» εγκαινιάζεται την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Επιμέλεια Ίρις Κρητικού.

 

Η δεύτερη ατομική έκθεση του Παναγιώτη Κουλουρά "Σημειώσεις για την Κόρη" εγκαινιάζεται αύριο στην Eleftheria Tseliou Gallery με διάρκεια έως τις 9 Μαρτίου. Ηρακλείτου 3.

 

“Microcosmos” είναι ο τίτλος της εικαστικής εγκατάστασης της Κάτιας Βαρδουλάκη, που εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Γενί Τζαμί. Αρχαιολογικού Μουσείου 30.

 

Έκθεση εικονογράφησης παιδικού βιβλίου πραγματοποιείται στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, από τις 11 Φεβρουαρίου (7 μ.μ.) μέχρι τις 10 Μαρτίου και με ελεύθερη είσοδο.

 

Η τέταρτη ατομική έκθεση του Μπάμπη Παπαγιάννη με τίτλο "Menschsein" συνεχίζεται έως τις 2 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης Έκφραση - Γιάννα Γραμματοπούλου και περιλαμβάνει 3 κατασκευές και 8 ζωγραφικά έργα, αποτέλεσμα επεξεργασίας «φτηνών» υλικών (τσιμέντο, καραβόπανα, κόλλες, σπάγκος, ξύλα) και αναζήτησης αναφορών, κυρίως από μεσοπολεμικά κινήματα. Βαλαωρίτου 9α.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο