Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ εγκαινιάζεται απόψε, στις 7 μ.μ., η κινητή φωτογραφική έκθεση της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού με τίτλο «Μεθ’ ορμής ακαθέκτου», που παρουσιάζει τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού από το 1821 μέχρι το 1945. Έως τις 7 Ιουνίου, από Τρίτη έως Σάββατο, 9 π.μ. - 2 μ.μ.:. Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς.

ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΡΕΙΟ ΣΧΟΛΗ της Πλατείας Θεάτρου φιλοξενείται, από τις 16 Μαΐου έως τις 16 Ιουλίου, η έκθεση “Tomorrows”, η οποία εστιάζει στις πολυδιάστατες πτυχές που παρουσιάζει το μέλλον σήμερα, μέσα από έργα καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων και designers.

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ της οδού Κουμπάρη, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, πραγματοποιείται, την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση αφιερωμένη στην Πινακοθήκη Α.Γ. Λεβέντη, με ομιλητές τους Ά. Δεληβορριά, Φ. Παπαδοπούλου, Λ. Χατζηγαβριήλ και Μ. Παναγίδου.

«ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ» είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, από τις 13 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου, από Τρίτη έως Κυριακή, 9 π.μ. - 4 μ.μ., με πρωτοβουλία του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ και επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ εγκαινιάζεται, στις 16 Μαΐου, στις 8 μ.μ., η ατομική έκθεση «#iFollow» της Brigitte Πολέμη που πραγματοποιείται σε συνομιλία με την Documenta 14. Διάρκεια έως 16 Ιουλίου. Οδός Γ. Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη (μετρό Άγ. Ιωάννης).

«META-SYNTHESIS» είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης της Ντένης Θεοχαράκη που εγκαινιάζεται αύριο, στις 8 μ.μ., στην Γκαλερί Ευριπίδη, Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, στο Κολωνάκι.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ για το κοινό πραγματοποιείται απόψε, στις 8 μ.μ., από την επιμελήτρια Ειρήνη Οράτη στην περιοδική έκθεση που φιλοξενείται στους Μεγάλους Εκθεσιακούς Χώρους - Αίθουσα Ειρήνης Γ. Κατσίγρα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα με τίτλο «Η Συλλογή της Alpha Bank. Ελληνική τέχνη από το 1950 έως σήμερα». Διάρκεια έως Κυριακή 14 Μαΐου.

«ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΔΙ0Υ» τιτλοφορείται η εικαστική έκθεση της Ελένης Πολυχρονάτου, η οποία εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας, Αγίου Σπυρίδωνος 28 στο Αιγάλεω, με διάρκεια έως τις 20 Μαΐου. Ανοιχτή καθημερινά 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια