Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι “Δρόμοι Επιβίωσης” των προσφύγων

Έκθεση με επιλεγμένες φωτογραφίες από 43 διακεκριμένους φωτορεπόρτερ, που βήμα-βήμα κατέγραψαν και συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο ταξίδι των προσφύγων διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, υπό την αιγίδα του Δ. Παπαδημούλη

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 14.00 ώρα Ελλάδας, η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, με τίτλο «Δρόμοι επιβίωσης». Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου, σε κεντρικό χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Η έκθεση περιλαμβάνει επιλεγμένες φωτογραφίες από 43 έμπειρους και διακεκριμένους φωτορεπόρτερ, που βήμα-βήμα ακολούθησαν, κατέγραψαν και συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο ταξίδι των προσφύγων. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τον επισκέπτη να ανακαλέσει γεγονότα και εικόνες, που έχουν καθορίσει το ζήτημα των προσφύγων στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Προέδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια