Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Aναδρομική έκθεση "365 Art Days" στην γκαλερί Art Wall

To Art Wall, η γκαλερί που στεγάζεται στο ισόγειο του Fresh design hotel συμπληρώνει τον Ιούλιο ένα χρόνο ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 10 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά events, θεατρικές παραστάσεις και performances

To Art Wall, η γκαλερί που στεγάζεται στο ισόγειο του Fresh design hotel συμπληρώνει τον Ιούλιο ένα χρόνο ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 10 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά events, θεατρικές παραστάσεις και performances. 12 μήνες από την έναρξη λειτουργίας του χώρου οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σ' αυτό που είναι σήμερα το Art Wall παρουσιάζουν τα έργα τους σε μια αναδρομική έκθεση με τίτλο 365 Art Days.


Στα εγκαίνια της έκθεσης την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 οι καλλιτέχνες θα υποδεχτούν το κοινό στο Αrt Wall από τις 4 το απόγευμα ενώ μετά τις 9 θα ξεκινήσει το opening party στο AIR LOUNGE του Fresh hotel. Θα απολαύσουμε μουσική Bojo, χορευτικές συλλογές από το '40 μέχρι σήμερα, που συλλέγει ο Θάνος Ταμπακόπουλος τα τελευταία 13 χρόνια. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα slideshow με φωτογραφικό υλικό από τις εκθέσεις της χρονιάς.

Δείτε όλα τα σχόλια