Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
The Quarantine Days - Φωτογραφικό πρότζεκτ του Mert Alas
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

The Quarantine Days - Φωτογραφικό πρότζεκτ του Mert Alas

O Mert Alas, ο ένας από τους φωτογράφος του ντουέτου Mert&Alas που έχει δημιουργήσει ορισμένες από τις πιο εμβληματικές εικόνες της μόδας των τελευταίων δύο δεκαετιών, βρίσκεται αυτές τις μέρες αποκλεισμένος στο Λονδίνο.

Παρακολουθώντας επί εβδομάδες τις δυσάρεστες ειδήσεις για την πανδημία του κορονοϊού, ο Mert Alas θέλησε να δημιουργήσει κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό και θα εμπνεύσει όσους είναι παγιδευμένοι στα σπίτια λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Μέσω Instagram ζήτησε από τους ακόλουθους του να συνεισφέρουν με εικόνες για ένα ιδιαίτερο project, μία σειρά φωτογραφιών με τον τίτλο «The Quarantine Days» (Οι Ημέρες Καραντίνας).

«Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω που μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους από την τηλεόραση, το YouTube και τις συνεχείς ειδήσεις» δήλωσε στο Vogue.

«Μόνο για λίγο, θα ήταν ωραίο να βγάλω τους ανθρώπους από τις πιτζάμες τους. Να μπορέσουν να κινηθούν και να κάνουν κάτι με τα δημιουργικά μυαλά τους που θα τους απομακρύνει από την πραγματικότητα για μια σύντομη περίοδο» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL