Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Αίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίθουσες Τέχνης

Η εθελοντική ομάδα "Share, Love, Travel" διοργανώνει από αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο TAF-The Art Foundation, Νορμανού 5, Μοναστηράκι, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας "Faces, everyday life in Africa", τα έσοδα της οποίας θα υποστηρίξουν την αποστολή στο χωριό Mtakuja στην Τανζανία. Οκτώ φωτογράφοι από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία παρουσιάζουν την προσωπική τους άποψη για τα πρόσωπα και την καθημερινή ζωή στην Αφρική. Κατά την έναρξη θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τους ιδρυτές της ομάδας που θα επισκεφθεί το χωριό από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου και θα δοθεί παράσταση αφρικανικής μουσικής και χορού από την ομάδα Yeelen-Dance & Music from West Africa. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για την Τανζανία του σκηνοθέτη Αθανάσιου Δημόπουλου. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, 12 - 8 μ.μ., έως και τις 16 Φεβρουαρίου.

«Όλα τα παιχνίδια έχουν δικαίωμα να σπάνε» είναι ο τίτλος της έκθεσης του Άγγελου Αντωνόπουλου που παρουσιάζεται στην Γκαλερί Εnia από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Η έκθεση αποτελεί ένα οπτικό αφήγημα - σχόλιο στη σχέση του ανθρώπου με την εξουσία. Μέσα από τρεις εγκαταστάσεις ο καλλιτέχνης θέλει να δημιουργήσει μια βιωματική πορεία στον θεατή μέσα στα πολλαπλά πρόσωπα της εξουσίας και της κατάρρευσής της. Διάρκεια έκθεσης έως 10 Ιουλίου. Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 12 μ. - 4 μ.μ., Πέμπτη - Παρασκευή 11.30 - 7.30 μ.μ. Μεσολογγίου 55, Πειραιάς.

Ο διεθνής Έλληνας εικαστικός Δημήτρης Γέρος εκθέτει τριάντα έργα ζωγραφικής, από τις 6 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου, στην κεντρική Αίθουσα του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ, Ακαδημίας 6, στο Κολωνάκι. Tα έργα έγιναν τα τελευταία είκοσι επτά χρόνια στην Ελλάδα και την Αμερική.

Η ατομική έκθεση χαρακτικής της Έλενας Προβατά με τίτλο “Ασώματες μορφές” εγκαινιάζεται αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης Τεχνοχώρος, με διάρκεια μέχρι και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Η έκθεση πραγματεύεται τον κύκλο επιρροής πραγματικότητας και ονείρου. Λεμπέση 12, Μακρυγιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL