Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C24.5°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C20.3°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.5°C
5 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.5°C
4 BF 31%
Αίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίθουσες Τέχνης

"Αταξίες" είναι ο τίτλος της έκθεσης της Δέσποινας Θεοδωρίδου που εγκαινιάζεται στις 6 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο παλαιοπωλείο «Μαρτίνος», Πινδάρου 24 στο Κολωνάκι.

Εγκαινιάζεται αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο TAF / Τhe Art Foundation η ατομική έκθεση της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη «Το πνεύμα του '60 - Περιήγηση σ’ έναν κόσμο που έφερε το αύριο» με 25 ακουαρέλες εμπνευσμένες από την Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Νορμανού 5, Μοναστηράκι.

Έκθεση του φωτογράφου Πάνου Κοκκινιά εγκαινιάζεται απόψε στην Ελληνογερμανική Αγωγή με 17 φωτογραφικά έργα του από το 1998 μέχρι σήμερα που προέρχονται από τις πιο χαρακτηριστικές ενότητες της δουλειάς του. Διάρκεια έως 29 Ιανουαρίου. Οδός Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη.

Η έκθεση «Τα πάντα ρει» παρουσιάζεται έως τις 21 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18 στην Κηφισιά, με σκοπό τη στήριξη του 50ού Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας.

Συνεχίζεται έως τις 17 Ιανουαρίου η ομαδική έκθεση «Επιτρέπεται» στο Σπίτι της Κύπρου με θέμα την αινιγματική, διφορούμενη, προκλητική έννοια του τίτλου που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να την ερμηνεύσουν και να την αποδώσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν, δίνοντας τελείως διαφορετικές εξηγήσεις, αναλύσεις και ερμηνείες. Τα 26 έργα δημιουργούνται από 29 καλλιτέχνες ειδικά για την έκθεση. Επιμέλεια δρ Λίνα Τσίκουτα - Δεϊμέζη.

Η έκθεση της Μυρτώς Σταμπούλου ''The Gruen Effect'' εγκαινιάζεται αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στις 8 μ.μ., στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου 20, με διάρκεια έως και τις 8 Φεβρουαρίου.

Η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Νίκος Καββαδίας - ένα ταξίδι τέχνης με αφετηρία τον Πειραιά» συνεχίζεται στην Γκαλερί του Νότου, Κουντουριώτου 152 στον Πειραιά, έως και την 1η Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάζεται περφόρμανς από τη σκηνοθέτη Μαρία Κατσιώνη στην οποία, εκτός της ίδιας, συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Γεωργία - Ταϋγέτη Καραμέρου και Χρήστος Γλυκός.

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Κλογέρη με τίτλο «Αστική εντροπία» συνεχίζεται έως και την 1η Φεβρουαρίου στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, Λεμπέση 9.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL