Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

Η έκθεση του Κοσμά Ξενάκη «Χασάπηδες και Κριοφόροι» εγκαινιάζεται απόψε στις 8 μ.μ. στο ισόγειο του Μεγάρου Εϋνάρδου, Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου, όπου θα παρουσιαστούν περισσότεροι από εξήντα...

Η έκθεση του Κοσμά Ξενάκη «Χασάπηδες και Κριοφόροι» εγκαινιάζεται απόψε στις 8 μ.μ. στο ισόγειο του Μεγάρου Εϋνάρδου, Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου, όπου θα παρουσιαστούν περισσότεροι από εξήντα πίνακες ζωγραφικής και περίπου ογδόντα σχέδια με θέμα τον χασάπη, από τις πρώτες προσπάθειες του καλλιτέχνη έως και τα σχεδόν αφηρημένα έργα της παρισινής περιόδου. Διάρκεια έως 28 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 6.00 και Σάββατο 11.00 - 5.00.

Η έκθεση του Τάσου Ταστάνη «Καράβια στα πέλαγα του κόσμου», με ξύλινα γλυπτά καράβια, καμωμένα από θαλασσοδαρμένα υλικά μαζεμένα από παλιά καρνάγια, εγκαινιάζεται στις 7 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, Σ. Καράγιωργα 2 και Λ. Ποσειδώνος. Για την έκθεση, με διάρκεια έως και τις 15/12, αφιερωμένη στη μνήμη του Άρη Ταστάνη, θα μιλήσουν οι Ματθαίος Παπαβασιλείου, Αντώνης Ρέλλας, Αργύρης Δεμερτζής και Σταμάτης Σκαμπαρδώνης. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την κίνηση αναπήρων καλλιτεχνών.

Η έκθεση «It moves and it shouts» εγκαινιάζεται αύριο στο Haus N Athen, Καΐρη 6 στο Μοναστηράκι, στις 8 μ.μ., με διάρκεια έως 5 Ιανουαρίου και επιμέλεια Πάνου Γιαννικόπουλου. Θα είναι ανοιχτή Παρασκευή και Σάββατο 4:00-8:00.

Η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019» εγκαινιάζεται στο αίθριο του πρώτου ορόφου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Κατσίγρα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, με διάρκεια έως και 31 Ιανουαρίου.

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος στην οδό Λεμπέση 4 στου Μακρυγιάννη αποχαιρετά το 2019 με τη δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής στην Ελλάδα του Ολλανδού Victor Bakker με τίτλο “Resist” που εγκαινιάζεται αύριο στις 8 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση της Ένης Κούκουλα «Κρυφός Κήπος» εγκαινιάζεται στις 9 Δεκεμβρίου στον χώρο των εκδόσεων Το Ροδακιό, Κολοκοτρώνη 59Β, με διάρκεια έως και 10 Ιανουαρίου.

Συνεχίζεται έως και τις 11 Ιανουαρίου στην Evripides Art Gallery η ομαδική έκθεση «There is more than one story...», Ηρακλείτου 190 και Σκουφά.

Έως και 4 Ιανουαρίου συνεχίζεται στην γκαλερί «7» η έκθεση φωτομοντάζ της Μάγδας Ταμμάμ «Φαντάσματα και άλλες ελαφρότητες», Σόλωνος 20.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις